Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 02 Απριλίου 2011 19:14

ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ

NDLOGOTIPOτου Μιχ. Ραμπίδη
Από τις εθνικές εκλογές (4-10-09) μέχρι και σήμερα το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας πρώτευσε στην πολιτική σκηνή τουτου προέδρου του κόμματος (29-11-09), με τη θριαμβευτική συμμετοχή περίπου 800.000 ψηφοφόρων-μελών.
Με πρωταγωνιστή τον κόσμο της η Ν.Δ. έσπασε το φράγμα μιας εκλογικής συντριβής,

έστειλε το μήνυμα και έδωσε στόχο και όραμα στη νέα ηγεσία και το λαό.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα, τα λάθη του παρελθόντος και οι κρατούν συρρικνωμένο το κόμμα, παρά τις πολιτικές και το Βατερλό της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ.
Είμαι βέβαιος ότι σύντομα τα όποια λάθη της Ν.Δ. θα μοιάζουν πταίσματα μπρος στις πολιτικές ευθύνες του ΠΑΣΟΚ.
Έχω τη σιγουριά ότι τα αφού δεν τη γλίτωσαν με τη λίστα στο 18μηνο, θα απομακρυνθούν από τους ψηφοφόρους στις εθνικές εκλογές.
Πιστεύω ακράδαντα ότι μόνο με πρωταγωνιστή ξανά τον κόσμο της η Ν.Δ. θα φύγει μπροστά, θα ξεκολλήσει από τα μίζερα νούμερα των σφυγμομετρήσεων και θα αφήσει μόνο του πίσω το ΠΑΣΟΚ της αναλγησίας, της απελπισίας και του μνημονίου.
Η ανεπάρκεια των θέσεων ή η διαστρέβλωση τους από τους καλοπληρωμένους μιντιακούς, επιβάλλουν άμεση επιστροφή στο λαό.
ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. Με ρεαλισμό και ειλικρίνεια, με τόλμη και περηφάνια, χωρίς σκιές και πισωγυρίσματα, δίχως ακρότητες και λαϊκισμό.
Αυτό φυσικά δεν ακυρώνει ούτε σταματά τη διαδικτυακή διαβούλευση που στην εξέλιξη της από κοινού, θα έχει τη μεγίστη συμμετοχή.
Οι σημερινοί Έλληνες θέλουν και απαιτούν να έχουν άποψη για τα μεγάλα ζητήματα, για το μέλλον της χώρας και το δικό τους και σε κανέναν δεν χαρίζουν . Θέλουν να εκφράζουν άποψη και να εισακούονται οι μεμονωμένες και φυσικά οι πλειοψηφικές φωνές:
Για την ανάπτυξη, την υγεία, την παιδία, τον πολιτισμό και την εξωτερική πολιτική. Θέλουν να ξέρουν ποιοί είναι οι , οι Άραβες που μας έλεγαν για χρόνια ή το Ισραήλ; Πόσο πατριωτικό και περήφανο είναι να προσκυνάμε τον τάφο του Κεμάλ;
Θέλουμε να ξέρουμε ποια είναι η πολιτική μας για τον αριθμό των βουλευτών (ισχύει η πρόταση του προέδρου για 200;) και πόσο απαραίτητο είναι να καθιερωθεί σταθερός και συνταγματικά κατοχυρωμένος χρόνος εθνικών εκλογών;
Απαιτούν να γνωρίζουν για την αξιοκρατία και την διαφάνεια και ακόμη γιατί δεν έχουν ευθύνη οι κλέφτες και οι απατεώνες του κάθε υπουργικού συμβουλίου. Και πόσο τέλος πάντων δύσκολο είναι το περιβόητο και παρερμηνευμένο πόθεν έσχες;
Θέλουν να ξέρουν για την ορθότητα καταγγελίας του μνημονίου και γιατί δεν βγαίνει ο λογαριασμός και δεν οδηγεί σε λύση όπως ισχυρίζεται ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π. Οικονόμου, ο οποίος και το ψήφισε.
Αγωνιούν να μάθουν τι μέλει γενέσθαι με την ξεχασμένη αποκέντρωση και το μόνιμο ψηφοθηρικό χάιδεμα των μεταπρατών των αστικών κέντρων.
Έχουν την ανάγκη να πουν την άποψή τους για πολλά, θέλουν να τα γνωρίζουν όλα.
Γιατί πρέπει να έχει λόγο ο πολίτης και να γνωρίζει ο λαός. Μόνον έτσι φρενάρεις τη διαστρέβλωση και την παραπληροφόρηση, οργανώνεις σωστά την άμυνά σου και προετοιμάζεις την αποτελεσματική και νικηφόρα αντεπίθεσή σου. ''Ό ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ''.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Απριλίου 2011 19:19