Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2010 13:24

ΣΥΓΓΝΩΜΗ – ΚΑΙ ΠΑΛΙ- ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ – ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΣΙΚΡΙΤΖΗ

altΣυγνώμη – και πάλι- κύριε Καραγιάννη που ο «πρασινολόγος» δεν είδε τα δένδρα που έκοψαν στο σταθμό. Εσείς που –κατά τα λεγόμενα σας- συχνάζετε εκεί πολύ περισσότερο θα μπορούσατε να προλάβετε το κακό ή να μας πάρετε τουλάχιστον ένα τηλέφωνο.

Συγνώμη αν αυτό σας περισπά από τους στοχασμούς σας και σας υποβιβάζει σε δραγάτη, αλλά και ημείς ως δραγάτες της Οικολογικής Κίνησης δυο μάτια διαθέτουμε για να δούμε και να φορτωθούμε χίλια δυο προβλήματα.

Για 600 περιπτώσεις  κομμένων δένδρων έχουμε προσφύγει στον εισαγγελέα, αλλά οι αποδείξεις και μαρτυρίες που διαθέτουμε είναι ελάχιστες. Δεν έρχεστε κι εσείς ως μάρτυρας να βοηθήσετε και ως δικηγόρος να υπερασπιστείτε τα δένδρα που θρηνείτε ; Συγνώμη που σας αποσπούμε και πάλι από το πνευματικό σας έργο, αλλά εμείς αυτούς τους τρόπους ξεύρουμε για να μειώσουμε το κακό: Αναφορές στις αρμόδιες Αρχές, προβολή στα ΜΜΕ («μεΐλολογία» κατά τη δική σας γραφή), άμεση ανταπόκριση στις καταγγελίες των πολιτών και δενδροφυτεύσεις όπου μπορούμε. Ο αρμόδιος αρχιδραγάτης - δενδροφυτευτής Αθανάσιος Κ. μπορεί να σας ενημερώσει περισσότερο, (εφόσον βεβαίως ευαρεστείστε). Πέραν αυτών των «συμβατικών» μεθόδων δεν γνωρίζουμε ή δεν δυνάμεθα να μετέλθουμε άλλον τι. Εάν εσείς διαθέτετε ή/και γνωρίζετε τη χρήση και άλλων αποτελεσματικότερων όπλων, θα παρακαλούσαμε να μας εκπαιδεύσετε ως πιο ειδικός στα όπλο(ή λόγο)πολυβόλα. (Γείτονες είμαστε, δεν νομίζουμε ότι είναι δύσκολο να συνευρεθούμε)

Συγγνώμη τέλος και για την περσινή εκδήλωση μας για το τραίνο. (Ήταν η μόνη εκδήλωση που έγινε για να μην κλείσει η γραμμή και συνοδεύτηκε από ανάλογες ενέργειες μας στο Υπουργείο Μεταφορών και στο Ευρωκοινοβούλιο). Και δυο φορές συγνώμη γιατί κάναμε το ατόπημα να «το διασκεδάσουμε», δηλαδή να καλωσορίσουμε τους επιβάτες του τραίνου προσφέροντας ένα κομμάτι πίτα, που έφτιαξαν οι μανάδες μας. Την άλλη φορά θα προσφέρουμε «φουντάνι» με κονιάκ για να θυμίζουν οι εκδηλώσεις μας μνημόσυνα, σύμφωνα με το τελετουργικό που - κατά πως φαίνεται - εσείς προτιμάτε.

Εκ μέρους της Οικολογικής Κίνησης Κοζάνης
Φιλικότατα
Λ. Τσικριτζής

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2010 13:29