Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012 18:50

Παρουσίαση του cd "Στο δρόμο της παράδοσης. Τραγούδια του Ανατολικού Πόντου" στην εκπομπή του Στέλιου Ιωαννίδη

Στο studio του Veto 91FM ο Μιχάλης Καλιοντζίδης με την παρέα τουΣτις 23 Ιανουαρίου στο studio του Veto 91FM, παρουσιάστηκε το cd "Στο δρόμο της παράδοσης. Τραγούδια του Ανατολικού Πόντου". Ο Μιχάλης Καλιοντζίδης -καταξιωμένος στο χώρο της παραδοσιακής ποντιακής μουσικής- βρέθηκε στην Κοζάνη και μίλησε για το νέο μουσικό άλμπουμ που κυκλοφόρησε πριν απο ένα μήνα.

Επίσης, στο studio βρέθηκαν οι συμμετέχοντες στο τραγούδι Κώστας Παπαδόπουλος και Σοφία Παπαδοπούλου απο τη Σκήτη Κοζάνης με την παρουσία δύο ακροατών και στγγενών τους απο τη Βοστώνη, του Απόστολου και του Κώστα Φετφατσίδη.
Ο Μιχάλης Καλιοντζίδης επισήμανε μεταξύ των άλλων: "Χρειάζεται η νέα δισκογραφία, αλλά μέσα στη δομή και στο ύφος της ποντιακής παραδοσιακής μουσικής".

 

Για τη φράση ότι η μουσική δεν έχει όρια, ο Μιχάλης Καλιοντζίδης είπε:"Αυτό είναι μια παγίδα, μια καραμέλα, μια τρίπλα για να πετύχουν κάποιους στόχους". συνεχίζοντας "Η φόρμα είναι τόσο εμφανής και απλή που μπορείς να δημιυργήσεις έστω και αν δεν έχεις βιώματα αλλά έχεις σχέση με το αντικείμενο".

Στη διάρκεια της εκπομπής ο Μιχάλης Καλιοντζίδης έπαιξε και τραγούδησε παραδοσιακά ποντιακά τραγούδια, έχοντας συνοδεία και τον Κώστα Φετφατσίδη.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012 14:56