Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 08:19

Η συνέντευξη "ποταμός" του ηθοποιού Δημήτρη Τσολάκη απο την Κοζάνη

Το μοίρασμα στο φως και στο σκοτάδι της ανθρώπινης ύπαρξης και ο μετασχηματισμός τους μέσω της τέχνης, τον συγκινούν βαθύτατα. Και όταν καταφέρνει να μεταδώσει αυτό το συναίσθημα και στους θεατές, τότε ευφραίνεται και ο ίδιος.

Ο Δημήτρης Τσολάκης, τον οποίο το ευρύ κοινό έμαθε από τη συμμετοχή του στο "Κόκκινο ποτάμι" - και σε ρόλο κακού μάλιστα - μετρούσε αντίστροφα για την έναρξη της νέας θεατρικής σεζόν και απολαμβάνει πλήρως το ξεκίνημα των παραστάσεων του "Μικρού πρίγκηπα" που ήταν και ένα από τα αγαπημένα του έργα.

Με έντονη την επιθυμία να παίξει σε ταινία εποχής στο μέλλον, κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει και αθλητής, αφού έχει μεγάλη έφεση σε πολλά σπορ (και μάλιστα κάποια αρκετά διαφορετικά το ένα από το άλλο).   

* Η υποκριτική ήρθε αβίαστα στη ζωή μου. Από τα παιδικά μου χρόνια, πριν ακόμα πάω στο σχολείο, ήταν το μέσον για να εκφράζω συναισθήματα, που δυσκολευόμουν να δείξω αλλιώς. Το να υποδύομαι ρόλους από τότε κι όλας, ήταν και είναι για μένα σαν ένα ταξίδι σε άγνωστους τόπους και άλλοτε σε γνωστούς. Η καθημερινότητά μου γίνεται καλύτερη μέσα από την τέχνη της υποκριτικής.

* Για μένα η υποκριτική, το θέατρο είναι μια τέχνη που μέσα από αυτή εκφράζω βαθύτερες πτυχές του εαυτού μου και πτυχές ρόλων εντελώς αντίθετες από μένα.  Είμαι πολύ τυχερός που μέσα από το επάγγελμα μου μπορώ να μοιραστώ το σκοτάδι και το φως της ανθρώπινης ύπαρξης. Αυτό που με συγκινεί περισσότερο είναι ότι όχι απλώς τα μοιραζόμαστε αλλά με την τέχνη, μας δίνεται η δυνατότητα να τα μετασχηματίζουμε.

* Ο κόσμος αντιμετωπίζει τους καλλιτέχνες με έναν τρόπο που παραπέμπει στην έκφραση "ή του ύψους ή του βάθους. Κάποιοι το βλέπουν σαν λειτούργημα, κάποιοι μας βλέπουν σαν ψώνια. Αχαχαχα. Αυτό που με κρατάει αισιόδοξο είναι η ανταπόδοση του κόσμου, δηλαδή όταν έρχεται κάποιος και μου λέει πως αυτό που είδε άγγιξε την ψυχή του. Στην δύσκολη περίοδο που διανύσαμε και διανύουμε, ευτυχώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν καταφύγιο στην τέχνη. Στεναχώρια μου προκαλεί το ότι δεν λειτουργούμε σαν ομάδα, ο καλλιτεχνικός χώρος εννοώ.

Για να διαβάσετε ολάκληρη την συνέντευξη κλικ εδω

πηγη:https://www.all4fun.gr/δημοσιογραφος ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΡΟΥΤΣΑΒΟΥΡΗΣ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 08:25