Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013 11:09

Το πρώτο ΔΣ του Συλλόγου Φίλων της Jazz

Οι φίλοι της τζαζ στην Κοζάνη, συνεχώς αυξανόμενοι μέσα στον κύκλο που άνοιξε ο νέος Σύλλογος φέτος στην περιοχή, συγκεντρώθηκαν

για τις πρώτες σχετικές διαδικασίες, επέλεξαν την πρώτη ομάδα που αναλαμβάνει το καλλιτεχνικό, οργανωτικό και επικοινωνιακό τμήμα και ... συνεχίζει.

Η ομάδα υποστήριξης των στόχων του συλλόγου, ανέλαβε δράση στους εξής τομείς:

Τζούκας Γιώργος : Καλλιτεχνική Επιμέλεια Παραστάσεων

Τζιότζιος Θύμιος : Οργανωτική Επιμέλεια Παραστάσεων & Διαχείριση Οικονομικών

Βαλταδώρος Νίκος: Δικτύωση - ΜΜΕ

Βακουφτσής Φώτης : Επικοινωνία Μελών - Διαδίκτυο

Καραμάρκος Κώστας : Συντονισμός

Βρείτε μας εδώ : https://www.facebook.com/JazzKozani

για να δείτε (στα γρήγορα) περί τίνος πρόκειται ...

φυσικά, ποστάρετε και προτείνετε ότι σας φαίνεται αξιόλογο και δυνατό να προγραμματιστεί (και χωρίς να χρειάζεται ... ο μισός προϋπολογισμός της χώρας για να υλοποιηθεί!)

αν εκτιμάτε πως μπορεί να σας αφορά η προσπάθεια, στείλτε ένα mail στο Νίκο Βαλταδώρο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και εγγραφείτε(ίσως σας στείλει δώρο μια από τις τρομπέτες του αν το κάνετε!)

αν είστε μουσικός ή μουσικό σχήμα ή φορέας κλπ και σας ενδιαφέρει μια συνεργασία με το Σύλλογο, εσείς πρέπει να στείλετε mail στον Γιώργο Τζούκα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ζωντανά & στον πραγματικό κόσμο μας βρίσκετε για το μουσικό μήνα Νοέμβρη στις συναυλίες στο Ερμιόνιο, σύμφωνα με το δημοσιευμένο πρόγραμμα ...

δημόσιες ευχαριστίες για την όλη υποστήριξη στην ίδρυση του συλλόγου της αρχικής ομάδας που προετοίμασε τα πάντα (και που παραμένει δίπλα στο σύλλογο έτσι κι αλλιώς): Γιώργο Σιούστη, Γιώργο & ¨Έφη Κυρατσού, Βαλασία Ματσαρίδου και Μανώλη Κουτσονάνο (οικογένειες και φίλοι αυτών !)

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013 11:20