Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 14:24

Στο δημαρχείο τα "Χρόνια πολλά" στον Γιάννη Κοκκαλιάρη

Στο δημαρχείο αντί στο σαλόνι του σπιτιού του τα "χρόνια πολλά" στον νέο δήμαρχο Γιαννη Κοκκαλιάρη απο τους δημότες πολιτικούς φίλους που θέλησαν να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή.

Σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του δήμου Κοζάνης τονίζεται οτι ο Γιάννης Κοκκαλιάρης  θα εχει τις πύλες «του Δημαρχείου θα είναι πάντα ανοιχτού και φιλόξενου για όλο τον κόσμο»,  κι οτι  "υποδέχθηκε το πρωί της Κυριακής 7 Ιανουαρίου 2024 δημότες, αιρετούς και φορείς, οι οποίοι ευχήθηκαν από κοντά τα “Χρόνια Πολλά” στον Δήμαρχο Κοζάνης για την ονομαστική του εορτή και με τον κ. Κοκκαλιάρη να ανταποδίδει πολλαπλά και ολόψυχα τις εγκάρδιες ευχές".

Βέβαια είναι κάπως ασυνήθιστο επειδή γιορτάζει ο δήμαρχος να φωταγωγειται εσωτερικά το δημόσιο κτίριο, να απασχολούνται υπάλληλοι που στο τέλος του μήνα μπορεί και να τους υπογράψει ακομη και  υπερεργασία λόγω της αργίας της Κυριακής γιατί θα χρειαστεί να κάνουν το ρόλο "μπατλερ" στην ονομαστική του εορτή. 

Ελπίζουμε οτι του χρόνου ο κ . Δημαρχος να το οργανώσει καλύτερα πληρώνοντας ο ίδιος τον λογαριασμό των εξόδων της γιορτης σε χώρους βέβαια εκτός του δημαρχείου.

Για να είμαστε δίκαιοι ο Γιάννης Κοκκαλιάρης δεν πρωτοτυπεί με την συγκεκριμένη ενέργεια. Εχουν προηγηθεί ορισμένοι προκατοχοί του στο δήμο αλλά και στην περιφέρεια σε αυτή την τζαμπατζίδικη συνήθεια.

Σπύρος Κουταβάς 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 14:49