Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει το δεύτερο καλλιτεχνικό πρόγραμμα "ΕΟΡΔΑΙΑ: Εύφορη-Εύπορη γη" που επιμελούνται η
Το ChangerZ Youth Festival έρχεται και είναι ό,τι καλύτερο περίμενες να δεις και ν’ ακούσεις αυτό το καλοκαίρι.
Έχουν προκληθεί εκτεταμένες ζημιές στις κερασιές και στις μηλιές της Δυτικής Μακεδονίας
Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται και η χειμερινή περίοδος 2023-2024 για την Τηλεθέρμανση, όμως τα ερωτήματα και οι απορίες των Δημοτών υπάρχουν χωρίς κάποιος από τους υπεύθυνους αυτοδιοικητικούς να μας δίνει απαντήσεις.
Ο Δήμος Γρεβενών και ο Δήμος Εορδαίας μαζί με το Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας (CluBE) σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας (ΠΕΔΔΜ)
Παίρνουμε μέρος μαζικά, αγωνιστικά στην απεργιακή συγκέντρωση που οργανώνουν τα εργατικά σωματεία την Τετάρτη 17 Απρίλη στις 11:00 στο παλιό πάρκο.
Στην οριστική παραλαβή του έργου 1) Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση και Κινητικές Αναπηρίες (δυναμικότητας 12 ατόμων) και 2) Κέντρο Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Κινητικές
όταν ανθίζει ο βολβός των ΝΗΜΑΤΩΝ Στα ΝΗΜΑΤΑ του Μαρτίου που μόλις τελείωσαν είχαμε την εκλεκτή στιγμή να έχουμε μαζί μας την αφηγήτρια και συγγραφέα Εύη Γεροκώστα.
Παρακολουθήσαμε σήμερα με πολύ προσοχή την συνέντευξη του κου Περιφερειάρχη στην εκπομπή της ΕΤ3 «Τριτολογίες».
Στα ΝΗΜΑΤΑ της Άνοιξης έχουμε τη χαρά να έρχεται να συνυφανθεί με τη συντροφιά μας η συγγραφέας και αφηγήτρια παραμυθιού ΕΥΗ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ, κρατώντας στα χέρια της τον «ΑΣΦΟΝΤΥΛΙΤΗ» αλλά και μια «ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ».
Σελίδα 1 από 106