Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» πραγματοποίησε εαρινή συναυλία με τα Μουσικά του Σύνολα την Πέμπτη 17 Μαΐου 2024 στην Κοζάνη. Παρουσιάστηκαν τα παρακάτω Μουσικά Σύνολα:
Μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας στο ποδόσφαιρο από τον ΠΑΟΚ, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Ολοκληρώθηκε η περιοδεία των υποψήφιων Ευρωβουλευτών της Νέας Αριστεράς Στέλιου Κούλογλου και Λάζαρου Τόσκα , στην ΠΕ Κοζάνης, παρουσία κλιμακίου της Νέας Αριστεράς ΠΕ Κοζάνης.
Σε εκδήλωση που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος Βοΐου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πενταλόφου και το Σωματείο «Άνθη της Πέτρας»,
Η νοσηλεία ΒΑΡΕΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ασθενών στην ΜΕΘ, δεν είναι μια απλή ιστορία Οι ασθενείς αυτοί όταν μπαίνουν εισαγωγή στην ΜΕΘ είναι αγκαλιά με τον θάνατο.
Η Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης και Τομεάρχης Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. κ. Καλλιόπη Βέττα συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Αμανατίδη, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα της περιοχής.
BALKAN ENERGY FORUM
Το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 (12:00μμ) στην Αίθουσα «Βούγια», της Κοινότητας Πενταλόφου,
Το Καλλιτεχνικό Σχολείο Κοζάνης διοργανωνει παράσταση Χορού το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, στις 8.00 μ.μ. στην Κεντρική Αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.
Σελίδα 1 από 1184