Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010 13:02

ΓΙΟΡΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

altΣε μια μεγάλη γιορτή για τη νεολαία εξελίσσεται το rock festival που διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά στο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων το τοπικό συμβούλιο νέων υπό την αιγίδα του δήμου Πτολεμαϊδας. Πρόκειται για εκδηλώσεις αφιερωμένες στη νεολαία της Πτολεμαϊδας, που ξεκίνησαν την Τρίτη 13 Ιουλίου και ολοκληρώνονται την Τετάρτη 14 Ιουλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης.

Οι εκδηλώσεις προσελκύουν το ενδιαφέρον των νέων της περιοχής, ενώ παράλληλα αναδεικνύουν αξιόλογα μουσικά σχήματα. Φέτος στο φεστιβάλ συμμετείχαν 4 τοπικά νεανικά συγκροτήματα και δύο γνωστές αθηναϊκές μπάντες που έπαιξαν ροκ, reggae-ska, pop ελληνική και ξένη μουσική, προσφέροντας όμορφες στιγμές στο νεανικό κοινό, που έλαβε μέρος ενεργά σε όλες τις συναυλίες.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης με τοπικά σχήματα, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η μπάντα του Ζακ Στεφάνου.

Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Πτολεμαΐδας Γρηγόρη Τσιούμαρη, η υπεύθυνη σε πολιτιστικά θέματα αντιδήμαρχος Κική Σαββουλίδου χαιρέτησε τις εκδηλώσεις, τονίζοντας ότι ο Δήμος στηρίζει κάθε πρωτοβουλία των νέων και είναι κοντά στις προσπάθειες του τοπικού συμβουλίου νέων.

Από την πλευρά του Τοπικού Συμβουλίου Νέων η πρόεδρος Ελισάβετ Δερβενιωτάκη ανέφερε ότι «στόχος του τοπικού συμβουλίου νέων είναι η ανάδειξη της πολύπλευρης αξίας της μουσικής, καθώς αποτελεί μέσο έκφρασης, υγιούς εκτόνωσης και δημιουργικής ενασχόλησης για τους νέους.

Συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου νέων του δήμου Ελλησπόντου Αλέξανδρος Κοκκινίδης επισήμανε ότι «δίνουμε το παρόν στο κάλεσμα του τοπικού συμβουλίου νέων Πτολεμαϊδας με το οποίο υπάρχει διαρκής επικοινωνία, καθώς πρέπει να συνεργαζόμαστε μεταξύ μας οι νέοι, γιατί έτσι θα πετύχουμε τους στόχους μας για το μέλλον. Οι εκδηλώσεις αυτές φέρνουν τους νέους πιο κοντά».

 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010 13:12