Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 07:09

Γρεβενά: Από τη Βάλια Κάλντα στο Rio Greveneiro! Φεστιβάλ samba-reggae και κρουστών δρόμου

Στις 7, 8, 9 Ιουλίου τα Γρεβενά υποδέχονται 120 μουσικούς από 7 μπάντες και 7 πόλεις με φιλοξενητές τους Κριτσάου, τη νεοσύστατη μπάντα κρουστών των Γρεβενών. Διοργανώνουμε 

το πρώτο φεστιβάλ samba-reggae και κρουστών δρόμου στην Ελλάδα και σας προσκαλούμε!.

Η χαρά μας είναι απερίγραπτη καθώς θα συμμετέχουν σπουδαίες μπάντες, με σπουδαίους μουσικούς και θα προσφέρουνε δυο μοναδικές βραδιές γεμάτες ρυθμό, μουσική καιχαρά όπως αυτή που κατάφερνει να μεταδίδει η Βραζιλία σε όλο τον πλανήτη με την μουσική της.
Οι Aidos από το Κιλκίς, οι Fasarioso από τη Δράμα, οι Batala από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης!!!, οι KrotalArta από την Άρτα και οι CaraCatu απο το Βόλο θα συναντηθούν με τους Κριτσάου στα Γρεβενά!
 

SAMBA SUMMER PARTY

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου το Υπαίθριο Θέατρο Καστράκι θα μετατραπεί σε παραλία της Bahia και του Rio Greveneiro καθώς θα επικαλυφθεί η έκταση της ορχήστρας του θεάτρου με άμμο. Στις 21.00 θα παρουσιάσουν ρυθμούς ξεχωριστά κάθε μπάντα σε μια συναυλία σταθμό και θα ακολουθήσει ένα υπέροχο Samba Summer Party όπου η caipirinha (κοκτέϊλ βραζιλιάνικο) θα ρέει άφθονη!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΡΟΥΣΤΩΝ

Στα πλαίσια του φεστιβάλ θα τιμήσουμε για την προσφορά και το έργο του στη μουσική τον εξαίρετο και διεθνούς φήμης μουσικό-ντράμμερ Κώστα Αναστασιάδη, για την σταδιοδρομία και την τεχνική δεινότητα του οποίου είναι περήφανη όλη η Ελλάδα σε όλο τον κόσμο! Ο Κώστας Αναστασιάδης στα εκπαιδευτικά πλαίσια του φεστιβάλ θα διδάξει σεμινάριο ρυθμολογίας με τίτλο "Samba-Mama Africa".

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 07:14