Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 16:58

Μήνυμα Κασσελάκη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ «η δημοκρατική τάση είναι η μόνη αριστερή τάση που μπορεί να υπάρχει εντός κόμματος»

του Σπύρου Κουταβά

Μήνυμα προς το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και σε όσους βρίσκονται σε τάσεις εντός του κόμματος έστειλε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας σε φίλους και μέλη του κόμματος σήμερα το

μεσημέρι στην Κοζάνη.  «Η ανασυγκρότηση στην οποία πρέπει να προχωρήσουμε σε όλα τα ανοικτά θέματα της χώρας όπως για παράδειγμα της Πολιτικής Προστασίας ώστε να μην χάνονται ανθρώπινες ζωές πρέπει να ξεκινήσει και μέσα στο κόμμα μας» τόνισε. Υπογράμμισε ότι εντός του κόμματος «πρέπει να υπάρχει μόνο μια τάση η δημοκρατική τάση», κι ότι αυτή «είναι η μόνη  αριστερή τάση που μπορεί να υπάρχει, ας είμαστε ειλικρινείς».

 Ο Στέφανος Κασσελάκης υποσχέθηκε ότι εάν αυτός θα είναι στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ «το κόμμα  θα ανοιχθεί σε όλα τα μέλη του, θα τους εμπνέει, θα τους παροτρύνει να είναι μέσα στον συνδικαλισμό στα επιμελητήρια και στις οργανώσεις της Κοινωνίας».

Απευθυνόμενος στους φίλους και τα μέλη του κόμματος δήλωσε ότι «είναι επιλογή μας να είμαστε μοντέρνα χώρα, είναι επιλογή μας να γίνουμε Ευρώπη του μέλλοντος, είναι επιλογή μας να κερδίσουμε τον Μητσοτάκη κι εάν το θέλετε κι εσείς, σας δηλώνω ότι εγώ είμαι εδώ να παλέψω ώστε να πάρουμε την χώρα μας πίσω».

Σε διάλογο που ακολούθησε ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε σε θέματα διαπλοκής στο πολιτικό βίο της χώρας. Υποσχέθηκε το μεγάλο κόμμα που θα δημιουργηθεί μέσα από τον καινούργιο ΣΥΡΙΖΑ  θα καθαρίσει τον τόπο από την διαπλοκή, θα ασχοληθεί με τα κανάλια, τις ασυλίες των βουλευτών, τα ακαταδίωκτα στους τραπεζίτες, τους κομματικούς διορισμούς στα νοσοκομεία»  γιατί αλλιώς όπως δήλωσε «τα παιδιά μας  δεν θα γυρίσουν πίσω σε μια χώρα που δεν λειτουργεί»

Αναφερόμενος στην κατάσταση που αντιμετωπίζει η Κοζάνη τόνισε ότι το μεγάλο στοίχημα για την περιοχή  είναι πως θα έρθει πίσω νέος κόσμος που βρίσκεται στο εξωτερικό.  Δήλωσε ότι χρειάζονται ισχυρές παρεμβάσεις στα φορολιγικά κίνητρα και στο θέμα της άρτιας λειτουργίας των νοσοκομειακών μονάδων της Περιφέρειας ενώ ανέφερε ότι η  σύγχρονη αριστερά πρέπει να δώσει στέγη σε νέους ώστε να μπορούν να επιλέξουν να ζήσουν στην περιοχή. Στο σημείο αυτό ο κ. Κασσελάκης δήλωσε ότι  «το θέμα της ουσιαστικής Αποκέντρωσης μαζί με το Κοινωνικό Κράτος θα είναι το κύριο θέμα της καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα».

Στην εκδήλωση ήταν παρούσα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Θεοδώρα Τζάκρη, ο πρώην βουλευτής Γιώργος Ντζιμάνης και ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γιώργος Αδαμίδης.

πηγη: ΑΠΕ ΜΠΕ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 17:00