Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 22:41

Τσίπρας: Πρώτος εγώ θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των μελών του κόμματος

Με τον πλέον υπεύθυνο τρόπο, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε γνωστό με δήλωσή του ότι θα θέσει τον εαυτό του στην κρίση των μελών του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως το αποτέλεσμα είναι αρνητικό για κόμμα και πως οι νέες συνθήκες «απαιτούν από τον ΣΥΡΙΖΑ σωστή και νηφάλια εκτίμηση, δημοκρατική εγρήγορση, ενότητα, αλλά και γρήγορες αποφάσεις για τις αναγκαίες αλλαγές» και πως «με συντεταγμένες και συλλογικές διεργασίες θα λάβουμε όπως αρμόζει σε ένα δημοκρατικό συμμετοχικό κόμμα τις αποφάσεις μας».

«Ο χρόνος, προκειμένου να δουλέψουμε μεθοδικά με στόχο την ανασυγκρότησή μας, δεν είναι απεριόριστος», είπε και συμπλήρωσε: «Ο χρονικός ορίζοντας για την επιστροφή μας, είναι οι ευρωπαϊκές εκλογές σε ένα περίπου χρόνο από σήμερα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέρριψε, επίσης, ευθύνες στην κυβέρνηση της ΝΔ για την είσοδο του κόμματος Σπαρτιάτες στη Βουλή, λέγοντας πως «Η νομοθετική της παρέμβαση για το κόμμα Κασιδιάρη όχι μόνο αποδείχθηκε κενό γράμμα, αλλά τελικά διόγκωσε την Ακροδεξιά», τονίζοντας πως «όταν η Δεξιά και η άκρα Δεξιά προελαύνουν, οι δυνάμεις της δημοκρατίας οφείλουν να οργανώσουν τις αντιστάσεις τους».

 
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 22:44