Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 08:29

O Ά. Γεωργιάδης λέει οτι δεν συμφωνεί, αλλά δικαιολογεί τον επιχειρηματία που τρομοκρατούσε τους υπαλλήλους του να ψηφίσουν ΝΔ

Ο συμπαθής τελικά επιχειρηματίας, για τον Αδωνη Γεωργιάδη  που αν και απειλούσε τους υπαλλήλους του, ήταν απλά «πιεστικός».
 
 Θέση για το αδιανόητο σκηνικό με τον ιδιοκτήτη ασφαλιστικής εταιρίας,
που απειλούσε τους υπαλλήλους, απαιτώντας να ψηφίσουν ΝΔ, ενώπιον του Άδωνι Γεωργιάδη, πήρε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Βλέποντας προφανώς το σάλο που έχει προκληθεί στα σόσιαλ μίντια και όχι μόνο, ο κ. Γεωργιάδης αισθάνθηκε την ανάγκη αφενός να τηρήσει μία απόσταση από αυτή την ενέργεια, αφετέρου όμως να δικαιολογήσει τον επιχειρηματία για την ωμή και αντιδημοκρατική συμπεριφορά του.

«Κάηκε ο άνθρωπος στο χυλό το 2015, ήταν λίγο πιεστικός, εγώ όταν το άκουσα τον διέκοψα του είπα ψυχραιμία, ωραία τα λέτε εδώ, γελάτε, στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία, ό,τι θέλει ψηφίζει ο καθένας, δεν συνδέονται τα πολιτικά φρονήματα με τις θέσεις εργασίας» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης, επιχειρώντας να απαντήσει και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος νωρίτερα τον είχε κατακρίνει γι’ αυτή την υπόθεση.

πηγη:https://www.ieidiseis.gr/