Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 20:24

Εκτός ΚΟ των ΑΝΕΛ η βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αποφάσισε ομόφωνα να θέσει τη βουλευτή Κοζάνης, Ραχήλ Μακρή, η ΚΟ του κόμματος.
Εκτός ΚΟ των ΑΝΕΛ η Ραχήλ Μακρή

Σύμφωνα με το σκεπτικό της διαγραφής, «η κ. Μακρή αρνήθηκε αδικαιολογήτως να παραστεί για εξηγήσεις στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της ΚΟ, αποστέλλοντας υπόμνημα με μη αποδεκτό και άκρως προσβλητικό περιεχόμενο».
Η Ραχήλ Μακρή, σε ανοιχτή επιστολή δίκην υπομνήματος, που απέστειλε «στον πρόεδρο του κινήματος και τα μέλη της ΚΟ», στην οποία εξηγούσε τις θέσεις της, έκανε λόγο για αντικαταστατική παραπομπή, και ζητούσε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, μεταξύ άλλων, «να αποφασίσει για την άμεση αποκατάσταση της τιμής, της αξιοπρέπειας και της πολιτικής μου υπόστασης, μέσω δημόσιας δήλωσης και συγνώμης του προέδρου και των μελών αυτής», προκειμένου η ίδια να θεωρήσει «λήξαν το γεγονός».
Νωρίτερα, είχε ανακοινωθεί η επίσημη προσχώρηση του Νίκου Νικολόπουλου στους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο οποίος εντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, ως συνεργαζόμενος, διατηρώντας την ιδιότητα του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος.
Οι κ.κ. Καμμένος και Νικολόπουλος επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη και του επέδωσαν τις σχετικές επιστολές προσχώρησης.
Σε δήλωσή του ο Νίκος Νικολόπουλος είπε, μεταξύ άλλων, ότι έγινε πράξη αυτό που είχε συμφωνηθεί από τον περασμένο Ιούνιο, «σήμερα γίνεται η αρχή για την ενότητα των διάσπαρτων αντιμνημονιακών δυνάμεων» και πως θα κατέβει στις εκλογές ως συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ στηρίζοντας με στελέχη του τα ψηφοδέλτια του κόμματος σε όλη την Ελλάδα.
Από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος καλωσόρισε τον κ. Νικολόπουλο στο κόμμα και τόνισε ότι στόχος του είναι να ενώσει τις διάσπαρτες αντιμνημονιακές δυνάμεις σε κοινές λίστες, «για να αντιμετωπίσουμε το μέτωπο των δανειστών». Όπως είπε, θα αναλάβει σχετική πρωτοβουλία για να γίνει αυτό και παρέπεμψε στο συνέδριο του κόμματος.
«Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν», είπε ο κ. Καμμένος και εκτίμησε ότι την επομένη των εκλογών το κόμμα του θα είναι ρυθμιστής εξελίξεων και «θα εξασφαλίσει τα εθνικά θέματα και τα θέματα της Ορθοδοξίας».

πηγη:ΕΘΝΟΣ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 20:29