Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012 13:42

Εγκρίθηκαν νέες άδειες εγκατάστασης Φωτοβολταϊκών στο δήμο Σερβίων-Βελβεντού

fotovoltaikaΤρεις νέες άδειες Φωτοβολταϊκών Σταθμών στο δήμο Σερβίων-Βελβεντού εγκρίθηκαν, με απόφαση της Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, Δήμητρας Γεωργακοπούλου-Μπάστα. Η εγκατεστημένη ισχύος των νέων σταθμών φτάνει τα 6,494 MW και σύμφωνα με την Δ. Γεωργακοπούλου-Μπάστα ο τομέας των...

Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία, αποκτά σήμερα ολοένα και μεγαλύτερη δυναμική, προκειμένου να διαδραματίσει ένα καθοριστικό αναπτυξιακό ρόλο για το μέλλον της περιοχής.

Η πρώτη άδεια χορηγήθηκε στην εταιρεία «SOLAR ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ε.Π.Ε.» για την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ηλιακή ενέργεια, εγκατεστημένης ισχύος 2.952 MW, στη θέση «Κωδωνότρυπα I» στην κτηματική περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Μεταξά, της Δημοτικής Ενότητας Σερβίων, του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η δεύτερη άδεια χορηγήθηκε στην εταιρεία «SOLAR ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ε.Π.Ε.» για την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ηλιακή ενέργεια, εγκατεστημένης ισχύος 1.771 MW, στη θέση «Κωδωνότρυπα IΙ» στην κτηματική περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Μεταξά, της Δημοτικής Ενότητας Σερβίων, του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η Τρίτη άδεια χορηγήθηκε στην εταιρεία «SOLAR ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ε.Π.Ε.» για την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ηλιακή ενέργεια, εγκατεστημένης ισχύος, επίσης 1.771 MW, στη θέση «Κωδωνότρυπα IΙΙ» στην κτηματική περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Μεταξά, της Δημοτικής Ενότητας Σερβίων, του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012 13:55