Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2010 10:38

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

altΈντονος προβληματισμός αλλά και απογοήτευση κυριαρχεί στους κόλπους της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας από την διαφαινόμενη απόφαση της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου να αφήσει εκτός της νέας διοικούσας επιτροπής πανεπιστημιακούς της περιοχής που κατέθεσαν τα βιογραφικά τους και έθεσαν υποψηφιότητα.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του VETO 91fm ο καθηγητής Κώστας Ντίνας επισήμανε μεταξύ άλλων πως το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας μετά από 7 χρόνια δεν είναι «ένα νεαρό και αδιαμόρφωτο ίδρυμα» το οποίο δεν διαθέτει έμπειρο ακαδημαϊκό δυναμικό. Όπως είπε πολύ σύντομα, μόλις συμπληρωθούν οι δύο κενές θέσεις Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού στο Πανεπιστήμιο θα είναι έτοιμο το ίδρυμα να διενεργήσει πρυτανικές εκλογές. «Αυτοί λοιπόν που κρίθηκαν με την απόφαση της υπουργού ακατάλληλοι για να καταλάβουν κάποια θέση στην διοικούσα επιτροπή σε λίγους μήνες θα αναλάβουν την διοίκηση του Πανεπιστημίου;», διερωτήθηκε ο κ. Ντίνας.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΝΤΙΝΑ ΣΤΟ VETO 91fm
{mp3}100305_ntinas{/mp3}

 

Ο καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Γιάννης Μπάρτζης δήλωσε απογοητευμένος από το γεγονός πως δεν υπάρχουν μέλη της ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας μέσα στην διοικούσα επιτροπή. Τόνισε πως πρέπει η αρμόδια υπουργός να εξηγήσει το σκεπτικό του ορισμού των προσώπων στην διοικούσα επιτροπή και απηύθυνε πρόταση να συμπεριληφθούν στη νέα διοίκηση και οι πρόεδροι των πανεπιστημιακών τμημάτων που λειτουργούν σήμερα.   

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΡΤΖΗ ΣΤΟ VETO 91fm    
{mp3}100305_mpartzi{/mp3}

 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2010 10:48