Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 02 Μαρτίου 2010 11:47

ΓΙΑ «ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΚΚΒ Α.Ε. ΜΙΛΗΣΕ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΤΟ VETO 91fm - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΤην αποχώρηση του Δήμου Βελβεντού από το εταιρικό σχήμα που δημιουργήθηκε για την σύσταση της εταιρείας  ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΑΝΩΝΥΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΧΚΚΒ Α.Ε.) προανήγγειλε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του VETO 91fm, ο δήμαρχος Βελβεντού Μανώλης Στεργίου.

Μάλιστα έκανε λόγο για «τυπική και ουσιαστική απαγκίστρωση» του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας από τις μέχρι σήμερα διαδικασίες και ανακοίνωσε τη δημιουργία επιτροπής, αποτελούμενης από το δήμο και τους τοπικούς φορείς της περιοχής, η οποία θα ξεκινήσει άμεσα μια νέα προσπάθεια αναζήτησης χρηματοδοτήσεων για την εκπόνηση μελετών που θα δρομολογούν την αξιοποίηση της λίμνης και την ανάπτυξη των Πιερίων ανεξάρτητα με το αν θα προχωρήσει τελικά ή όχι το όραμα του χιονοδρομικού κέντρου.

Η «αυτονόμηση» αυτής της προσπάθειας με την άμεση δρομολόγηση συναντήσεων τόσο με τον γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας όσο και με τον νομάρχη Κοζάνης, όπως επισήμανε ο κ. Στεργίου, είναι ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ωστόσο το εάν θα αποχωρήσει τελικά ο δήμος από το εταιρικό σχήμα ή όχι θα αποφασιστεί σε λαϊκή συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί λίγες μέρες νωρίτερα από την συνέλευση των μετόχων η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί (σε 10 με 15 μέρες) μετά το αίτημα που υπήρξε για σύγκλιση της γενικής συνέλευσης με θέμα την λύση και εκκαθάριση της εταιρίας.

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ

Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑΣΚατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Μανώλη Στεργίου παρενέβει ο πρώην νομάρχης Πασχάλης Μητλιάγκας ο οποίος σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στο θέμα αυτό εμφανίστηκε ιδιαίτερα καυστικός.

«Χθες με έκπληξη άκουσα την τοποθέτηση του Μιχάλη Παπαδόπουλου που ανέδειξε το μείζον πρόβλημα της περιοχής τα τελευταία 5,5 χρόνια: Όταν λειτουργεί το αξίωμα, ενός ανδρός αρχή και τίποτα άλλο και όλοι υποταγμένοι από κάτω, μην σας φαίνεται τίποτα παράξενο για αυτά που εξελίχθηκαν», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μητλιάγκας αναρωτήθηκε γιατί «ένα τόσο μακρόπνοο και αναπτυξιακό σχέδιο, όπως είναι το χιονοδρομικό κέντρο, δεν πέρασε ποτέ από το αιρετό Περιφερειακό Συμβούλιο και πώς είναι δυνατόν να ξεκινήσει οποιαδήποτε υποδομή εάν πρώτα δεν παρθεί η έγκριση του ΕΟΤ».

Επίσης υπενθύμισε πως ήδη η ΑΝΚΟ έχει έτοιμη μελέτη αξιοποίησης της λίμνης και ανάπτυξης των Πιερίων που «ξεχάστηκε να χρησιμοποιηθεί». Τέλος τόνισε πως οι εξελίξεις που αφορούν το χιονοδρομικό κέντρο «δεν πρέπει να γίνουν αιτία να ανασταλεί μια προσπάθεια ανάπτυξης των Πιερίων».

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ ΣΤΟ VETO 91fm
{mp3}100302_stergioumitliagkas{/mp3}

          
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Μαρτίου 2010 11:58