Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2010 11:49

Ο ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΔΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ VETO ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αποκαλυπτική είναι συνέντευξη του Ιορδανή Ανδρεάδη στο veto91fm και στους δημοσιογράφους Γιάννη Παππά και Σπύρο Κουταβά. Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο νομαρχιακό συμβούλιο αποκάλυψε ότι και στην δική του θητεία ως νομάρχης, πάρθηκε απόφαση για κατασκευή 400 ποτίστρων κατόπιν συνεννόησης με τους κτηνοτροφικούς συλλόγους της περιοχής. Το έργο κατασκεύασε η βιοτεχνία του κ. Καραδίσογλου ύστερα από μειοδοτικό διαγωνισμό. Φαίνεται λοιπόν ότι οι τετρακόσιες ποτίστρες δεν επαρκούσαν και η νέα νομαρχιακή αρχή υπό τον κ. Τσαρδακλίδη ως αντινομάρχη, συνεπικουρούμενη από τους τότε τρεις κυβερνητικούς βουλευτές προχώρησε στην κατασκευή άλλων 2000 ποτίστρων. Το αποτέλεσμα, γέμισαν τα βουνά και οι ρεματιές με ποτίστρες που ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκαν και που οι περισσότερες σήμερα, χρησιμοποιούνται, όπως δήλωσε και ο κ. Ανδρεάδης, ως παρτέρια με λουλούδια και ψησταριές για να γλεντούν κάποιοι στην υγεία των κορόιδων.

Ο κ. Ανδρεάδης επίσης παραδέχθηκε ότι, ο ίδιος χρηματοδότησε από το ταμείο δημοσιών επενδύσεων -όχι του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης- με το ποσό των 28.000 ευρώ, την αγορά κουφωμάτων της ιδιωτικής κατοικίας του μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου στην Νέα Νικόπολη, και μένει να μάθουμε το ακριβές ποσό που έδωσε ο κ. Δακής είτε από πόρους της νομαρχίας είτε από τον Τοπικό Πόρο Ανάπτυξης για τον ίδιο σκοπό.

Είναι πάντως απαράδεκτο, οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα να μην έχουν να χρηματοδοτήσουν την εκπαίδευση των παιδιών τους και να βιώνουν την απόλυτη τραγωδία και ενοχή γιατί δεν μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους και κάποια πολιτικά πρόσωπα που διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα με τις αποφάσεις τους να συμβάλλουν στην κατασκευή της ιδιωτικής πολυτελούς κατοικίας του Μητροπολίτη.

Είναι άλλο πράγμα η χρηματοδότηση του επισκοπείου ως κτίριο αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της πόλης, με αρκετές επιφυλάξεις αντιμετωπίζει κανείς την χρηματοδότηση εκκλησιαστικών κτισμάτων, αλλά είναι πολιτικά απαράδεκτο η αυτοδιοίκηση να χρηματοδοτεί την ιδιωτική πολυτελή κατοικία του μητροπολίτη.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΣΤΟ VΕΤΟ91fm
{mp3}100203_andreadisgiakrisisth nomarxia{/mp3}

 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2010 12:32