Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 08:08

Δεκτή η παραίτηση του Χρήστου Κατσίνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας

Το Δημοτικό  Συμβούλιο Εορδαίας στην αποψινή του συνεδρίαση έκανε δεκτή την παραίτηση του Χρήστου Κατσίνα από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Εορδαίας.

Tι αναφέρει στην παραίτηση του από την θέση του Συμβούλου στο Δημοτικο Συμβουλιο

 

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε παρακαλώ να δεχθείτε και να ανακοινώσετε στην ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου την απόφασή μου να παραιτηθώ από τη θέση του Συμβούλου. Λόγοι οι οποίοι είναι συνυφασμένοι με την θέση μου σαν γιατρού Διευθυντή στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας αλλά και προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω το ρόλο του Δημοτικού Συμβούλου.

Κατόπιν τούτου αποχωρώ επίσης και από όλες τις θέσεις που απορρέουν από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου, όπως Προέδρου του ΚΟΙΠΠΑΠ και άλλες επιτροπές.

Επιθυμώ να ευχαριστήσω όλους αυτούς που συνεργάστηκα κατά τη διάρκεια της θητείας μου σαν Δημοτικού Συμβούλου και ειλικρινά θέλω να τονίσω ότι γνώρισα ανθρώπους αξιόλογους και σοβαρούς που μέλημά τους είναι το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας.

‘Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως πρέπει να απευθύνω σε όλους αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους. Θέλω να τους τονίσω ότι σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί η παραίτησή μου προδοσία στην ψήφο τους. Τους βεβαιώνω όμως ότι επειδή έχω τη συναίσθηση του βάρους της ψήφου αυτής αλλά δεν μου επιτρέπεται να ανταποκριθώ σε αυτό, οδηγούμαι στην απόφαση αυτής της παραίτησης.

Με εκτίμηση

Χρήστος Κατσίνας   

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 08:11