Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 08:49

Ικανοποίηση στον Ι.Σ.Κοζάνης και την Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου για το Συνεδριο Καρδιολογίας

Το Δ.Σ. του Ι.Σ.Κοζάνης καθώς και η Καρδιολογική Κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης μετά τη ολοκλήρωση του 1ου Περιφερειακό Συνέδριο Καρδιολογίας που πραγματοποιήθηκε στις 5-6 Απριλίου 2024 στην πόλη μας,

θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους διακεκριμένους προσκεκλημένους καθώς και το πλήθος των συναδέλφων, όλης της Δυτ.Μακεδονίας που μας τίμησαν με την παρουσία τους. 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους πολίτες της Δυτ.Μακεδονίας που με την αθρόα συμμετοχή τους , την πρώτη μέρα, προκάλεσαν τα ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια των προσκεκλημένων μας, αφήνοντας τους, τις καλύτερες εντυπώσεις.   

Το υψηλό επιστημονικό επίπεδο του Συνεδρίου επιτεύχθηκε λόγω της πολυπρόσωπης παρουσίας Καθηγητών Πανεπιστημίων της Χώρας (Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων και Ηρακλείου), η επιστημονική εμβέλεια των οποίων ξεπερνά τα εθνικά όρια, καθώς και Διευθυντών μεγάλων Νοσοκομείων με εξαιρετικές διεθνείς μετεκπαιδεύσεις και εξειδικεύσεις.

Η ενεργή συμμετοχή της τοπικής επιστημονικής κοινότητας, με ομιλίες προς το κοινό αλλά και προς τους επιστήμονες υγείας, με σχόλια και παρατηρήσεις επί των εισηγήσεων, ανέδειξε ξεκάθαρα το υψηλό επίπεδο γνώσεων που κατέχουμε, προκαλώντας ευμενείς εντυπώσεις στους ακαδημαϊκούς προσκεκλημένους. 

Για αυτό, καθοριστικό ρόλο διαδραμάτισαν οι δικοί μας άνθρωποι, εμβληματικές προσωπικότητες παγκοσμίου εμβέλειας οι κ.κ. Καθηγητές Χαρίσιος Μπουντούλας και Γεώργιος Παρχαρίδης που αποτελούν τους μέντορες μας και πάντα θα τους τιμούμε με ανεξάντλητο σεβασμό.  

 Όλοι άοκνα συνέβαλαν στην διάχυση της επιστημονικής γνώσης και την επιτυχία του Συνεδρίου.

Εν κατακλείδι θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία καθώς και την Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος που μας εμπιστεύτηκαν διοργανώνοντας αυτό το Συνέδριο στην πόλη μας 

Ευελπιστούμε ότι και στο άμεσο μέλλον, παρόμοιες εκδηλώσεις να πραγματοποιηθούν με την ίδια επιτυχία και μαζικότητα, με την αγαστή σύμπραξη φορέων, που κοινό στόχο έχουν το θετικό αποτύπωμα στη κοινωνία.          

Ο Πρόεδρος  

Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης

Ο Συντονιστής Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής Κοζάνης

Χαράλαμπος  Τσεβεκίδης

Στυλιανός Λαμπρόπουλος