Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 08:13

Εκδήλωση μνήμης για το Ολοκαύτωμα των Σερβίων

Την τέλεση της καθιερωμένης Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των ολοκαυτωθέντων και σφαγιασθέντων Σερβιωτών από τους Ιταλούς και Γερμανούς κατακτητές.

Η σεμνή τελετή, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Σερβίων σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Σερβίων, ολοκληρώθηκε με την τέλεση επιμνημόσυνης δέησης και την κατάθεση στεφάνων, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο εκπαιδευτικός Γεώργιος Χατζίδης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης, η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης Καλλιόπη Βέττα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης, ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γεώργιος Χρήστου, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Μαραμής, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Στρατηγικού Σχεδιασμού & Διοίκησης Καλλίνικος Χολέβας, η Αντιδήμαρχος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτισμού Θεοδώρα Αγοραστού, η Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας Έφη Παπαδοπούλου, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπαιδευτικοί καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 08:16