Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014 12:27

Διαψεύδει την ονοματολογία ο νέος Δήμαρχος και η Κίνηση τοπος να ζείς

Από την 26η Μαΐου γίνονται συναντήσεις εργασίας Δημοτικών Συμβούλων και στελεχών της Δημοτικής Κίνησης με Αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Κοζάνης,

οι οποίες εντάσσονται στην γενικότερη διαδικασία εμπεριστατωμένης και λεπτομερούς ενημέρωσης εν όψει της ανάληψης καθηκόντων την 1η Σεπτέμβρη 2014.
Αναφέρουμε ότι μέχρι σήμερα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους
• κύριο Ε. Καραπάτσιο, Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών,
• κύριο Ι. Παπαγεωργίου, Αντιδήμαρχο, Καθαριότητας και Πρασίνου,
• κύριο Γ. Τζέλλο, Αντιδήμαρχο Οικονομικών
• με υπηρεσιακά στελέχη της Υπηρεσίας Πολεοδομίας και Χωροταξίας και
• με τον κύριο Κ. Κυριακίδη, Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης.
Οι διαδικασίες των επαφών εργασίας συνεχίζουν να πραγματοποιούνται και θα ολοκληρωθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Επίσης θα θέλαμε να καταστεί σαφές ότι η όποια ονοματολογία σχετικά με πρόσωπα που θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης είναι πρόωρη και δεν στηρίζεται σε πραγματικά δεδομένα. Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων των προσώπων που θα στελεχώσουν τη νέα Δημοτική Αρχή.
Βασική επιδίωξη και στόχος της Δημοτικής Κίνησης, ως νέας Δημοτικής Αρχής, είναι η αποτελεσματική λειτουργία όλων των υπηρεσιών του Δήμου και η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού βάσει των ικανοτήτων, με γνώμονα την αξιοκρατία, το δημόσιο συμφέρον, την προώθηση του προγράμματός μας και την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των αναγκών των δημοτών, ανεξαρτήτου κομματικής, ιδεολογικής ή άλλης τοποθέτησης.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Δημοτική Κίνηση και ο νέος Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης έχουν δείξει με την μέχρι τώρα πορεία τους ότι δεν πολιτεύονται με παλαιοκομματικούς όρους και πελατειακές λογικές και κατ' αυτόν τον τρόπο θα λειτουργήσει και ως Δημοτική Αρχή.

γραφειο τύπου

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014 12:34