Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 09:40

3-6 Αυγούστου 2023 Εκδρομές με River Buses Το River Party αναζητεί προσωπικό

Εκδρομείς από όλη την χώρα αναμένεται να κατακλύσουν και φέτος τον μοναδικής ομορφιάς χώρο μας! Για όσους/ες θέλουν να ζήσουν τη μαγεία του ατελείωτου Party ακριβώς δίπλα στο ποτάμι,

τις φανταστικές συναυλίες και το ξεφάντωμα στο Tequila Bar, αλλά δεν ξέρουν πώς να έρθουν, η ομάδα του φεστιβάλ έχει εξασφαλίσει δρομολόγια από 11 μεγάλες πόλεις!

Τα River Buses αναλαμβάνουν να σας ταξιδέψουν από:

Αθήνα, Βόλο, Γρεβενά,

Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κοζάνη

Λαμία, Λάρισα, Πάτρα

Τρίκαλα, Φλώρινα

Οι αναχωρήσεις από τις παραπάνω πόλεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 3 Αυγούστου, ενώ οι επιστροφές θα γίνουν τη Δευτέρα, 7 Αυγούστου, ενώ ετοιμάζονται και μονοήμερες εκδρομές από τις κοντινές πόλεις. Όσοι εκδρομείς έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο, έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν τη μεταφορά τους ξεχωριστά. Στην περίπτωση που δεν έχουν κλείσει ακόμα το πολυήμερο εισιτήριο τους, έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν συνδυαστικά με την Εκδρομή τους.

Για κρατήσεις εκδρομών και εισιτηρίων επισκεφτείτε το σύνδεσμο:

https://riverparty.net/product-category/travel/

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Προσωπικού

Η διοργάνωση του River Party αναζητεί προσωπικό με γνώσεις ή εμπειρία στην παραγωγή καφέ, στην εξυπηρέτηση πελατών / ταμείο, στον έλεγχο εισιτηρίων, στη διαχείριση parking και για θέσεις γενικών καθηκόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και η ομάδα του 43ου River Party REBOOT θα επικοινωνήσει το συντομότερο. Για τους/ις εργαζόμενους/ες του 42ου River Party REBOOT (2022), δεν είναι απαραίτητη η αποστολή βιογραφικού, αρκεί η δήλωση ενδιαφέροντος εργασίας για το 43ο River Party REBOOT (2023)

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 09:43