Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 15:57

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χ. Τριγώνης στην 17η Πανελλήνια Γιορτή Μανιταριού

Στην 17η Πανελλήνια Γιορτή Μανιταριού βρέθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του “ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ”.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ.Τριγώνης είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά παραγωγούς, εκθέτες, εθελοντές αλλά και πολλούς επισκέπτες, που στην κυριολεξία κατέκλυσαν το πανέμορφο Πάρκο των Μανιταριών της πόλης των Γρεβενών.

«17η Πανελλήνια γιορτή μανιταριού στην Πόλη των Μανιταριών. Η μεγαλύτερη εκδήλωση μανιταροφιλίας στον κόσμο, άψογα οργανωμένη από τους Μανιταρόφιλους Ελλάδας, σήμα κατατεθέν της εξωστρέφειας και της δυναμικής της αγοράς των Γρεβενών. Το Πάρκο των Μανιταριών που δημιουργήσαμε και συνεχώς αναβαθμίζουμε, εκτός από υπέροχο χώρο αναψυχής για τους κατοίκους, γίνεται για τέσσερις ημέρες επίκεντρο εμπορικών δράσεων, γνώσης, παιχνιδιού, διασκέδασης και ψυχαγωγίας για όλους. Αυτά τα Γρεβενά θέλουμε και με κάθε τρόπο θα τα στηρίξουμε», υπογράμμισε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης.