Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Μαϊος 2023 17:58

Δήμος Γρεβενών για δημοσιεύματα του τοπικού τύπου: "Τα ψέματα και η λασπολογία δεν έχουν όρια"

Με έκπληξη παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες τις απεγνωσμένες προσπάθειες του επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Για Όλους» και Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Παπαδόπουλου να σπιλώσει και να διασύρει την εικόνα του

Δήμου Γρεβενών και της Δημοτικής Αρχής μέσα από ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης, τα οποία διακρίνονται για τα ψέματα, τη λασπολογία και τον κιτρινισμό, αντάξια των πραγματικών αφεντικών τους.

Ειδικότερα, το site και η εφημερίδα, συμφερόντων της οικογένειάς του, προβάλλουν ψευδώς και επανειλημμένως ότι ο Δήμος Γρεβενών δεν διαθέτει φορολογική ενημερότητα λόγω προστίμων που του επιβλήθηκαν από τη ΔΟΥ Γρεβενών.

Ενημερώνουμε λοιπόν υπεύθυνα ότι πρώτον ο Δήμος Γρεβενών διαθέτει φορολογική ενημερότητα και δεύτερον, όπως ορίζει η Προσωρινή Διαταγή του Ελεγκτικού Συνεδρίου που εκδόθηκε με ημερομηνία 30 Μαρτίου 2023, την οποία σας παραθέτουμε, αναφέρει ρητά ότι το όποιο φορολογικό πρόστιμο δεν είναι εκτελεστό και εισπράξιμο καθώς η οριστική απόφαση εκκρεμεί ενώ είναι βέβαιη η θετική έκβασή της, σύμφωνα με τα δεδικασμένα που υπάρχουν.

Επίσης, τα εν λόγω μέσα δείχνουν όψιμο ενδιαφέρον για την αμοιβή ύψους 17.000 ευρώ σε Δικηγορικό Γραφείο που η Οικονομική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκριναν χωρίς ωστόσο να βγάζουν άχνα για τα χιλιάδες ευρώ που ξόδευε ο Δήμος Γρεβενών, οι δημότες δηλαδή, έως το 2016, για το δωρεάν ρεύμα σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς πομπούς, ορισμένων εκ των οποίων και αυτών συμφερόντων Παπαδόπουλου

Εάν ο κ.Παπαδόπουλος παραμένει άφαντος από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και την ίδια στιγμή ο συνδυασμός του φυλλοροεί είναι ένα πραγματικό γεγονός στο οποίο η Δημοτική Αρχή Γρεβενών δεν μπορεί να τον βοηθήσει.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης επιστρέφοντας την ερχόμενη εβδομάδα από το εξωτερικό, όπου βρίσκεται σε αποστολή της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, θα απαντήσει αναλυτικά στις συκοφαντίες Παπαδόπουλου με συνέντευξη τύπου ενώ προγραμματίζεται και η σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών για τα Οικονομικά του Δήμου.

Ευελπιστούμε αυτή τη φορά να δώσει το παρών στη συνεδρίαση ο «άφαντος» επικεφαλής και να πάψει να κρύβεται με ψευδώνυμα πίσω από την οικογενειακή του επιχείρηση, η οποία μη σεβόμενη τη δημοσιογραφική δεοντολογία δε ζήτησε ποτέ την άποψη του Δήμου προκειμένου να απαντήσει στα ανυπόστατα άρθρα της.

Χυδαιότητα που φτάνει στο σημείο, τα συγκεκριμένα μέσα, να αφαιρούν το όνομα του Δημάρχου Γρεβενών από δελτία τύπου θεσμικών φορέων των Γρεβενών, ακολουθώντας τακτικές σκοτεινών αντιδημοκρατικών εποχών, παραποιώντας έτσι επίσημες ανακοινώσεις.

Η Δημοτική Αρχή κατάφερε μέσα από σκληρή δουλειά και συντονισμένες κινήσεις να πετύχει την πλήρη οικονομική εξυγίανση του Δήμου σε όλα τα επίπεδα, τρέχοντας παράλληλα ένα μεγάλο τεχνικό πρόγραμμα 50 εκατομμυρίων ευρώ με έργα και δράσεις που καθημερινά οι δημότες βλέπουν να υλοποιείται και σεβόμενη πάντα τις αρχές του δημοκρατικού διαλόγου και διαφάνειας. 

Γραφείο Τύπου

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Μαϊος 2023 18:00