Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 09:09

Ο Νικόλαος Καρυπίδης εξελέγη Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας

Ο κ. Νικόλαος Καρυπίδης εξελέγη Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Φλώρινας κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024,

αφού έλαβε τον απόλυτο αριθμό ψήφων (21) των παρόντων δημοτικών συμβούλων.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης συνεχάρη τον κ. Καρυπίδη για την εκλογή του και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα καθήκοντά του. Παράλληλα, ευχαρίστησε την απερχόμενη Συμπαραστάτη κα Ελεονώρα Μπέσσα για την συνεργασία.

«Στο πρόσωπο του κ. Καρυπίδη θεωρώ ότι αντικατοπτρίζεται ένα άτομο διαλλακτικό, έμπειρο, διεκδικητικό, με ήθος, δίκαιο και με υψηλό αίσθημα καθήκοντος, δημιουργώντας έτσι τις συνθήκες των ευρειών συναινέσεων και αναπτύσσοντας μια αμφίδρομη σχέση με τους δημότες. Θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι τόσο οι υπάλληλοι του δήμου, όσο και οι αιρετοί, θα είμαστε δίπλα του γιατί κοινός σκοπός όλων μας είναι η βελτίωση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών του δήμου μας απέναντι στον συνδημότη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννάκης. 

Σε ευχαριστήριο μήνυμά του ο κ. Καρυπίδης τονίζει: «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Φλώρινας και όλους τους δημοτικούς συμβούλους που με εμπιστεύτηκαν ώστε να αναλάβω την θέση του "Συμπαράσταση του δημότη και της επιχείρησης".

Δεν σας κρύβω ότι θα επιθυμούσα να υπηρετήσω τον συμπολίτη μου από την μάχιμη θέση του δημοτικού συμβούλου. Και μολονότι με τίμησαν με την ψήφο τους χίλιοι και πλέον συνδημότες και με ανέδειξαν ανάμεσα στους πρώτους της εκλογικής αναμέτρησης, μία ιδιοτυπία του νέου εκλογικού νόμου μου στέρησε αυτήν την ευκαιρία.

Ωστόσο, σας διαβεβαιώνω πως και μέσα από τη νέα αυτή αρμοδιότητα, θα προσπαθήσω να επιτελέσω το χρέος μου απέναντι στους συμπολίτες μου με αίσθημα και ενθουσιασμό.

Ο τόπος μας είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας. Έτσι, συνάδελφοι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, με γνωρίζετε καλά όλοι! Ξέρετε πολύ καλά πως, στην διαχρονική μου παρουσία ως αυτοδιοικητικός, έμαθα να λειτουργώ χωρίς παρωπίδες, χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς εμπάθεια. 

Σας υπόσχομαι ότι στο πρόσωπο μου ο δημότης και ο επιχειρηματίας θα βρει έναν σταθερό, καλών προθέσεων και ειλικρινή "Συμπαραστάτη" στα καθημερινά του προβλήματα. Καθημερινά προβλήματα, που είναι εξάλλου και δικά μου προβλήματα, αφού γεννήθηκα, ζω και προσπαθώ να κάνω προκοπή κι εγώ σ' αυτόν τον τόπο.

Είμαι σίγουρος, αγαπητοί συνάδελφοι, πως με συνοδεύουν οι ειλικρινείς ευχές όλων σας για κάθε επιτυχία στη νέα μου αυτή προσπάθεια. Και αυτή η σκέψη με γεμίζει με δύναμη. Ας μην ξεχνάμε πως η πόλη μας είναι μικρή, τα προβλήματα πολλά, ο αγώνας σκληρός και δεν περισσεύει κανένας».

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 09:12