Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 08:50

Πανελλαδική σύσκεψη Αγροτών στην Λάρισα στις 10 Δεκεμβρίου

Ο ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας  Λεκάνης Βεγορίτιδας συμμετείχε με αντιπροσωπεία στην σύσκεψη στην Αγιά Λάρισας, στις 22/12/2023.

Η πολύ μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων Αγροτικών Συλλόγων, Συνεταιρισμών και αγροτών από περιοχές της χώρας, δείχνουν το μέγεθος των προβλημάτων αλλά και την αποφασιστικότητα μας για ανυποχώρητο αγώνα ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας.

Αναδείχθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αφορούν όλες τις καλλιέργειες όπως το υψηλό κόστος παραγωγής που συνεχώς ανεβαίνει σε συνάρτηση με τις χαμηλές τιμές στα προϊόντα. Ακόμη και τα προϊόντα που είχαν καλύτερες τιμές πώλησης σε σχέση με πέρυσι δεν  άφησαν ικανοποιητικό εισόδημα καθώς ταυτόχρονα υπήρχε μείωση της παραγωγής. Μόνο η ικανοποίηση του πάγιου αιτήματος μας για κατώτερες εγγυημένες τιμές με βάση το κόστος παραγωγής μπορούν να διασφαλίσουν εισόδημα διαβίωσης στους αγρότες αλλά και σταμάτημα της αισχρής κερδοσκοπίας σε βάρος των καταναλωτών και αγροτών.

Καλούμε τα μέλη μας, τους υπόλοιπους αγροτικούς συλλόγους της περιοχής μας, τους αγρότες και κτηνοτρόφους να οργανώσουμε την πάλη για την επιβίωση μας, για να παραμείνουμε στα χωριά και το επάγγελμα. Να απαιτήσουμε να πληρώνεται ο ιδρώτας και ο κόπος μας. Ό,τι κερδίσαμε πέρσι ήταν αποτέλεσμα των αγώνων μας.

Όλοι στη πανελλαδική σύσκεψη στην Λάρισα στις 10 Δεκεμβρίου για να αποφασίσουμε συντονισμένα τις κινητοποιήσεις μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 08:52