Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014 14:19

Εντεκα υποψηφιότητες για την διεύθυνση του ΔΗΠΕΘΕ. Τα ονόματα και τα φαβορί για την θέση

Έληξε η ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων για την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στο Δηπεθε Κοζάνης.

Έχουν κατατεθεί 11 υποψηφιότητες με γνωστά και επώνυμα πρόσωπα από το χώρο του θεάτρου του χορού και της τέχνης γενικότερα. Μεταξύ αυτών βρίσκονται και τέσσερις γυναίκες. Οι υποψηφιότητες είναι οι παρακάτω:
Στέλιος Αμανατίδης, Σκηνοθέτης από την Θεσσαλονίκη παλιός γνώριμος του Θεατροδρομίου Κοζάνης, ο Ιωάννης Σιδηράς Μουσικός, η Βασιλική Φραγκούδη Σκηνοθέτης, η Μαρία Ελευθεριάδου από την Φλώρινα με εμπειρία στα πολιτιστικά πράγματα, ο Πάτροκλος Σίμονος χορογράφος, , ο Γιώργος Βούρος ηθοποιός - σκηνοθέτης, ο Πάρις Μαντόπουλος χορογράφος - ηθοποιός, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν επί Καραχισαρίδη με το ΔΗΠΕΘΕ, ο Στέλιος Πελασγός γνώριμος στην περιοχή επιλογή του Καραχισαρίδη για το φεστιβάλ Αφήγησης Κοζάνης όπου κατά κοινή ομολογία δεν πήγε καλά , η Ελένη Δημοπούλου Σκηνοθέτης ηθοποιός γνωστή από την Πειραματική σκηνή της ''Τέχνης'' στην Θεσσαλονίκη και καλλιτεχνική διευθύντρια της ομάδας Εν Δυνάμει, ο Κοζανίτης ηθοποιός και Σκηνοθέτης Στέλιος Χλιαράς γνώριμος από την ομάδα Χαίρεται και τις συνεργασίες του με το ΔΗΠΕΘΕ, και η Δώρα Θωμοπούλου ηθοποιός και Θεατρολόγος
Από τις παραπάνω υποψηφιότητες θα αποφασίσει σήμερα το ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ ποιοι θα επιλεγούν για το δεύτερο στάδιο της αξιολόγησης όπου θα καλεστούν να δώσουν συνεντεύξεις και να παρουσιάσουν ορισμένες από τις ιδέες τους. Από την δεύτερη φάση της αξιολόγησης θα προκύψει η πρόταση του ΔΗΠΕΘΕ προς το δημοτικό συμβούλιο. Εάν ψάξει κανείς στο διαδίκτυο θα διαπιστώσει ότι τα δυνατά βιογραφικά με βάση τις δουλειές την εμπειρία τις συμμετοχές σε έργα σκηνοθεσία παραστάσεων έχουν λίγοι από τους 11 και μπορούμε κατα την γνώμη μας να ξεχωρίσουμε ορισμένους χωρίς να σημαίνει κάτι για την κρίση του ΔΗΠΕΘΕ.

Ο Γιώργος Βούρος, η Ελένη Δημοπούλου Ο Πάρις Μαντόπουλος ο Στέλιος Χλιαράς και ο Στέλιος Πελασγός συγκεντρώνουν τις πιο πολλές πιθανότητες  να περάσουν στο δεύτερο γύρο της αξιολόγησης.

Σπυρος Κουταβας

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014 14:28