Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 08:25

Τραγούδησαν και επαιξαν με την ψυχή τους. Μια συναυλία για την δημιουργία παιδικής χαράς στο Πρωτοχώρι (βιντεο - φωτο)

Μια ωραία βραδιά στην γεμάτη απο κόσμο Αίθουσα τέχνης όπου η σοπράνο Αννα Παπαδοπούλου

με μουσικούς και τραγουδιστές απο την Κοζάνη και αλλού τραγούδησαν για την δημιουργία και κατασκευή παιδικήξς χαρας στο πρωτοχώρι Κοζάνης στον οικισμό που τα τελευταία χρόνια 25 χρονια μένουν οι νεοπρόσφυγες Πόντιοι απο τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης. Την πρωτοβουλία της συναυλίας εχει ο Ορειβατικός και Φυσιολατρικός Σύλλογος Πρωτοχωρίου Κοζάνης σε συνεργασία με την υψίφωνο Άννα Παπαδοπούλου και με μια ομάδα καλλιτεχνών απο την Κοζάνη και αλλού.

Η Αννα Παπαδοπούλου ερμήνευσε διάσημα κλασικά τραγούδια της όπερας  και ενώ ο Χρήστος Συμελίδης στο τραγούδι και η Αντιγόνη Ντοσιοπούλου στο πιάνο και το τραγούδι ερμήνευσαν μερικά άπο τα ωραιότερα τραγούδια του Μ.Θεοδωράκη, Μ. Χατζιδάκη και Σ. Ξαρχάκου. Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Ορειβατικού και Φυσιολατρικού  συλλόγου  Πρωτοχωρίου Γ. Κοκκινίδης, που υποσχέθηκε οτι ''οταν τελειώσει ο χώρος της παιδικής χαράς για τους εκδρομείς και τους περιηγητές που θα θέλουν να απολαύσουν το φυσικό περιβάλλον''.

Στην συναυλία έδωσαν το παρών ο δήμαρχος Κοζάνης Λ. Ιωαννίδης, ο κ. Κουτσοσίμος υπεύθυνος των κοινωνικών δομών του Δήμου, ο πρόεδος του ΕΒΕ κ. Κ. Κυριακίδης που κατάγεται απο το Πρωτοχώρι, ο δημοτικός σύμβουλος Β. Καραπάτσιος, το κοινοτικό συμβούλιο του Πρωτοχωρίου ο πρώην σωματάρχης του Α Σώματος στρατού κ. Γ. Ντζιμάνης που στο τέλος της συναυίας πήρε το μοικρόφωνο και τραγούδησε πότε θα κάνει ξαστεριά. 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 09:06