Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 02 Μαϊος 2012 20:55

Μια νέα υπηρεσία του Facebook θα σώσει ζωές

heartΌταν ο Mark Zuckerberg σχολίαζε ότι μια νέα λειτουργία του Facebook θα σώσει ζωές δεν υπερέβαλλε καθόλου. Όπως είναι γνωστό, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη δωρεά οργάνων το Facebook καθιέρωσε μια νέα λειτουργία με την οποία όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να ανακοινώνουν αν είναι δωρητές οργάνων.

Με δεδομένο ότι εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο θα μπορούσαν να επωφεληθούν από μια μεταμόσχευση, η κίνηση αυτή ήταν βέβαιο ότι θα παρακινήσει και άλλους να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα. Η νέα αυτή λειτουργία θα επιτρέπει σε κάθε χρήστη του Facebook να ανακοινώνει στους υπόλοιπους μέσα από το Timeline του αν είναι δωρητής οργάνων. Η διαδικασία θα είναι απλή με την συμπλήρωση μίας φόρμας στην οποία θα αναφέρονται και οι λόγοι για τους οποίους γίνεται δωρητής ο καθένας. Αρχικά η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη για τις ΗΠΑ και την Βρετανία.

Η λειτουργία αυτή δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη για όλες τις χώρες, πράγμα που θα γίνει σύντομα πραγματικότητα, όπως συμβαίνει με τις καινοτομίες που προωθεί κατά καιρούς το Facebook. Ο ίδιος ο Mark Zuckerberg έγινε ο πρώτος δωρητής οργάνων μέσω του Facebook. Όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία μεταμοσχεύσεων της Καλιφόρνια, από χθες ο αριθμός των εγγραφών έχει αυξηθεί κατά 800%.

πηγή-lifo.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Μαϊος 2012 20:57