Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2011 17:44

Πώς να παραμείνετε για πάντα νέοι

fili.. Η σύγχρονη άποψη για την αντιγήρανση υποστηρίζει την ολιστική αντιμετώπιση, καθώς σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της νεότητας παίζουν ρόλο η διατροφή, οι ορμόνες, η άσκηση και η ψυχική διάθεση.
Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η υγιεινή ζωή (συχνή άσκηση, προσεκτική διατροφή) και η παράλληλη αποφυγή των εξωγενών βλαπτικών παραγόντων (π.χ. έκθεση στον ήλιο) μπορούν να κάνουν δουλειά.

Επιπλέον η χρήση συμπληρωμάτων διατροφής ή ειδικών ορμονών εκεί που χρειάζεται, βοηθούν στη διατήρηση της νεότητας της επιδερμίδας σου ακόμη και πολύ μετά τα 40.
Επιμείνετε στον καθημερινό καθαρισμό
Κάθε πρωί και βράδυ απομακρύνετε από το πρόσωπό σας ό,τι περιττό και βλαβερό, από μακιγιάζ μέχρι ρύπους και εκκρίσεις. Επιπλέον είναι σκόπιμο να μην να απλώνετε την κρέμα ημέρας χωρίς καθαρισμό γιατί όχι μόνο δεν θα απορροφηθεί αλλά κινδυνεύει να ανακατευτεί με τους ρύπους που συσσωρεύονται στους πόρους και να προκαλέσει επιμόλυνση.
Απολεπίστε
Το μεγαλύτερο μυστικό της αντιγήρανσης είναι η απολέπιση. Στο πέρασμα του χρόνου η βασική στοιβάδα που ανανεώνει τα κύτταρα αδρανεί, ενώ τα ανενεργά υπολλείματα παραμένουν στην επιδερμίδα. Με το πίλιγνκ απ' τη μια απομακρύνετε αυτά τα νεκρά κύτταρα και απ' την άλλη παρακινείτε τη βασική στοιβάδα να παράγει καινούργια.

Βρείτε το ελιξίριο ενέργειας και λάμψης
Τρεις σταγόνες αντιγηραντικού σέρουμ πριν την κρέμα ημέρας θα αναζωογονήσουν αμέσως την επιδερμίδα σας. Στην αγορά θα βρείτε προϊόντα που αναδομούν σε βάθος, ανορθώνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα που έχει υποστεί ορμονικές αλλαγές. Επιπλέον, ενισχύστε τον οργανισμό σας εκ των έσω με ένα συμπλήρωμα διατροφής που προστατεύει από το οξειδωτικό στρες και χαρίζει ελαστικό και υγιές δέρμα.

Προτιμήστε τα υπερ-δραστικά υλικά
Για τη χαλάρωση της επιδερμίδας αναζητήστε μια κρέμα περιποίησης με υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης C (L-ασκορβικό οξύ). Επίσης καλές επιλογές για τις έντονες ρυτίδες είναι το υαλουρονικό οξύ (ένα μόριο με απίστευτες ενυδατικές ιδιότητες που δρα στην επιφάνεια της επιδερμίδας) και η ρετινόλη (καθαρή βιταμίνη Α, η οποία βρίσκεται στο ανθρώπινο σώμα και είναι απαραίτητη για την επιτάγχυνση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου και την αναγέννηση των κυττάρων). .

Βάλτε καφεΐνη στα... μάτια σας
Ρυτίδες, σακούλες, χαλάρωση του άνω βλεφάρου, θαμπό βλέμμα. Για να προστατέψετε τα μάτια σας από αυτές τις σοβαρές απειλές δεν αρκεί μια κλασσική κρέμα ματιών. Αναζητήστε όσες περιέχουν καφεΐνη (μειώνει οιδήματα και μαύρους κύκλους) συνδυαστικά με βιταμίνη Ε (προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα της περιοχής).

Παίξτε (κρυφτό) με τον ήλιο
Χωρίς μια κρέμα με SPF, η φωτογήρανση που προκαλεί η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία δημιουργεί δυσχρωμίες, πρόωρη χαλάρωση και λεπτές ρυτίδες. Γι' αυτό μην την ξεχνάτε ακόμη και τώρα που χειμωνιάζει.
Το μυστικό

Το οξειδωτικό στρες, η έκθεση στον ήλιο, η ρύπανση, το κάπνισμα, το αλκοόλ, η κακή διατροφή και η έλλειψη άσκησης συμβάλλουν στην γήρανση του δέρματος. Γι' αυτό ξεκινήστε από σήμερα κιόλας καλύτερη διατροφή, ασκηθείτε, κόψτε το κάπνισμα και μην άγχεστε!

Πηγή:omorfamistika.g

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2011 11:48