Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 15:05

“Εξιτήριο της πρώτης ασθενούς Covid που διακομίστηκε διασωληνωμένη στην ΜΕΘ Κοζάνης”

 Εξιτήριο πήρε σήμερα από τη ΜΕΘ του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης γυναίκα ασθενής η οποία διακομίστηκε από το Γ.Ν Βέροια.

Η ασθενής 65 ετών με σοβαρά αναπνευστικά νοσήματα επιβαρυμένα με επιβεβαιωμένη λοίμωξη από covid, εισήλθε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου μας σε πολύ σοβαρή κατάσταση διασωληνωμένη. Μετά από 38 ημέρες νοσηλείας εξέρχεται σε καλή πια κατάσταση και μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης για ολοκλήρωση της θεραπείας της. 

          Η ασθενής είναι και η πρώτη η οποία εισήλθε διασωληνωμένη (όχι όμως και η πρώτη που πήρε εξιτήριο) για νοσηλεία στην ΜΕΘ του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης και αυτό είναι ένας επιπλέον λόγος για το οποίο είμαστε χαρούμενοι όλοι οι άνθρωποι του νοσοκομείου μας. Ευχόμαστε δε την ίδια εξέλιξη σ΄ όλους τους ασθενείς που νοσηλεύουμε καθώς και σ΄ όλους όσους θα έχουν την ανάγκη της ΜΕΘ της Κοζάνης (οι φωτογραφίες είναι με την έγκριση της ασθενούς).

                                                                                                      Εκ της Διοικήσεως

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 15:08