Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2011 17:11

Π. Κουκουλόπουλος: «Η λύση των προβλημάτων στον τομέα της υγείας απαιτεί τη συνεργασία όλων. Δέν με ενδιαφέρει που θα εδρεύει ο διοικητής»


koukoulopoulos1«Βασικός μας στόχος στον τομέα της υγείας θα πρέπει να είναι η καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη συνεργασία όλων».
Αυτό τόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών  

, , μιλώντας  στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ Κοζάνης και το Θωμά Δημητριάδη, όταν ρωτήθηκε για τις αλλαγές που προωθεί το Υπουργείο Υγείας στα Νοσοκομεία Μαμάτσειο και Μποδοσάκειο.
Ο κ. Κουκουλόπουλος απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το δικό του ρόλο στις αλλαγές αυτές, επεσήμανε τα εξής:
«Τα δημόσια ζητήματα, λύνονται δημόσια και αυτή είναι πάγια θέση μου.
Σε ό,τι αφορά τον τομέα της υγείας όλοι οι πολίτες θυμούνται πως έθεσα το θέμα του διπόλου Μαμάτσειου- Μποδοσάκειου την περίοδο που ήμουν Δήμαρχος Κοζάνης, εκτιμώντας πως μέσα απ΄ την συνεργασία τους θα μπορούσαν να προκύψουν οι απαραίτητες και ικανές κλινικές που θα αντιμετωπίζουν εδώ όλα τα προβλήματα υγείας.
Πριν από μερικούς μήνες συναντήθηκα, με την ιδιότητα του βουλευτή, με τους ανθρώπους που στελεχώνουν τα δύο Νοσοκομεία και εκείνο που ζήτησα εγώ προσωπικά είναι να συνεργαστούν για να διαμορφωθεί μια ολοκληρωμένη και ενιαία πρόταση η οποία θα αναβαθμίζει τον τομέα υγείας στην περιοχή μας.
Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει που θα εδρεύει ο Διοικητής, ούτε είμαι αρμόδιος να αποφασίσω για το πόσες κλίνες θα πρέπει να έχει κάθε νοσοκομείο.
Με ενδιαφέρει όμως πάρα πολύ ο πολίτης να αισθάνεται ασφάλεια στον τομέα της υγείας και να μην είναι αναγκασμένος να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπισθεί όχι μόνο ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα αλλά ακόμα και λιγότερο σοβαρά προβλήματα. Κάτι που σαφέστατα αδικεί την προσπάθεια που γίνεται καθημερινά απ΄ τους ανθρώπους και των δύο Νοσοκομείων μας.
Σε κάθε περίπτωση εκείνο που πρέπει να κατανοήσουμε όλοι μας είναι πως ο διάλογος για τις αλλαγές στον τομέα της υγείας τώρα ξεκίνησε και θα πρέπει όλοι μας να λειτουργήσουμε με πνεύμα συνεργασίας και διάθεσης να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή λύση για όλους μας.
Σ΄ αυτή την προσπάθεια θα είναι πολύ σημαντική και καθοριστική η βοήθεια των ανθρώπων του χώρου της υγείας, από τους οποίους εγώ προσωπικά θα ήθελα να ακούσω, με μεγάλη προσοχή, τις θέσεις τους για το πώς μπορούμε να διαμορφώσουμε τη δική μας πρόταση για την υγεία, έτσι ώστε να αποκτήσουμε επιτέλους Νοσοκομεία που θα ανταποκρίνονται πλήρως στο ρόλο τους».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2011 23:41