Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2017 15:29

Διευκρινήσεις Χιωτίδη για τις προσλήψεις Ιατρών στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο

 O διοικητής των νοσοκομείων Κοζάνης Πτολεμαΐδας Γ. Χιωτίδης έβγαλε ανακοίνωση για να διορθώσει την είδηση του ΑΠΕ γράφοντας οτι «Αίτημα για πρόσληψη Παιδιάτρου Επικουρικού γιατρού έχει υποβληθεί από το

Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης και όχι από το Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας «Μποδοσάκειο» όπως γράφτηκε στο ΑΠΕ. Δεν θα μπω στις λεπτομέρειες του κειμένου γιατί δεν αξίζει καν τον κόπο αλλά θα πω στον κύριο Χιωτίδη ότι κινδυνεύει να πνιγεί στην λίμνη που σχηματίζει το κουταλάκι του γλυκού. Αυτά Σ.Κ.

Η ανακοινωση 

Με αφορμή το από 3-1-2016 δημοσίευμα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων με θέμα  τα προβλήματα στο ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας λόγω της απουσίας Παιδιάτρου, σας ενημερώνουμε ότι:

  1. Αίτημα για πρόσληψη Παιδιάτρου Επικουρικού γιατρού έχει υποβληθεί από το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης και όχι από το Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας «Μποδοσάκειο» όπως αναφέρεται.
  2. Αντίστοιχο αίτημα από το Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας έχει υποβληθεί μόλις χθες 4-1-2016.
  3. Τα δυο ως άνω αιτήματα εξετάζονται από την 3η ΥΠΕ Μακεδονίας και εφόσον υπάρχει η δυνατότητα θα ικανοποιηθούν άμεσα.
  4.  Βρίσκονται σε εξέλιξη  οι κρίσεις για την πρόσληψη δυο Παιδιάτρων για το Νοσοκομείο «Μποδοσάκειο» και ενός Παιδιάτρου για το Νοσοκομείο «Μαμάτσειο».
  5. Τέλος, από τις αρχές του 2016 μετατέθηκε από το Νοσοκομείο Χανιών στο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας Παιδίατρος-Νεογνολόγος η οποία έκτοτε ασκεί ανελλιπώς τα καθήκοντα της.  

                                                                    

 Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ  ΤΟΥ

                                                            ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ        

                                                    «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ»- «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ»

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2017 22:04