Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 08:48

Καυστική ανακοίνωση όλων των γιατρών του Μαμάτσειου για τις μεθόδους Καρυπίδη και Γιαννακίδη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ  ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ “ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ”

Η Περιφερειακή Αρχή, στο όνομα της “δημοκρατίας”, τίμησε τον Διευθυντή της Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου μας, με τον πλέον ιδιότυπο τρόπο:

τον κατήγγειλε στην εισαγγελία Κοζάνης για παράβαση καθήκοντος, επειδή:

- για μεγάλο χρονικό διάστημα, αποδέχθηκε να λειτουργεί η κλινική του με τον ίδιο, μια επιμελήτρια Β` και έναν ειδικευόμενο, καλύπτοντας τις ανάγκες των 45 νοσηλευτικών κλινών, καθώς και τις ανάγκες λειτουργίας του ΤΕΠ

- ως Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας, αποδέχθηκε το ρόλο του Υπηρεσιακού Διοικητή του νοσοκομείου μας, ευελπιστώντας να επιτύχει την μη κατάρρευση του, πολλές φορές εις βάρος της συναδελφικής δεοντολογίας και αλληλεγγύης, καθώς και σε βάρος της ψυχικής και πνευματικής του ηρεμίας.

- επειδή δεν βρέθηκε αρκούντως επινοητικός για να επιτύχει την κλωνοποίηση των γιατρών, έτσι ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες τακτικές και εφημεριακές της Παθολογικής κλινικής, αφού αυτοί που κατά δήλωση τους βρίσκονται σε άμεση επικοινωνία με τον υπουργό, κάνουν μόνο υψηλές φιλοσοφικές αναλύσεις περί “δημοκρατίας”.

Ελπίζουμε, να μην υπάρξουν και άλλοι συνάδελφοι που θα γίνουν κοινωνοί αυτού του είδους της ευγνωμοσύνης της περιφερειακής αρχής.

Δηλώνουμε την συμπαράσταση μας στον Διευθυντή της Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου μας,

και παρακαλούμε πολιτικούς, πολιτευτές, και κάθε κομματικό στέλεχος, να σταματήσουν τα επικοινωνιακά παιχνίδια στις πλάτες των δομών Δημόσιας Υγείας και των ελάχιστων πλέον γιατρών που τις στελεχώνουν.

Μην μας απαξιώνετε, μην μας ταπεινώνετε και κυρίως μην ψάχνετε φαντάσματα και ενόχους στα νοσοκομεία.....

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 08:56