Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011 11:29

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

altΟ Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Νομού Κοζάνης αγωνίζεται για την ποιοτική αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης, μόρφωσης, εργασίας, ποιότητας ζωής των Ατόμων με Αναπηρία, ιδρύθηκε το 1985 και αριθμεί 2200 μέλη και στον Νομό μας είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος που εκπροσωπεί τα ίδια τα Α.μεΑ.

Φτάνει πια να αδικούμε την Δυτική Μακεδονία. Τα Άτομα με Αναπηρία

και όλοι οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας θέλουν να έχουν υγειονομική περίθαλψη και υπηρεσίες όπως όλη η Χώρα. Φτάνει πια η υποβάθμιση των δομών Υγείας στην Δυτική Μακεδονία. Επιτέλους ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Δεν μπορούμε να πληρώνουμε με την ζωή μας τα κακά της περιοχής και να δίνουμε ενέργεια σε όλη την Χώρα και να μην έχουμε γιατρούς να μας περιθάλψουν. Να γίνει η αναβάθμιση στην ΄Β Ζώνη αλλά να έχουμε γιατρούς σε όλες τις κλινικές των νοσοκομείων μας. Εμείς τα Άτομα με Αναπηρία είμαστε στο πλευρό των Διοικήσεων, Ιατρικό & Νοσηλευτικό Προσωπικό για τις υπηρεσίες που μας παρέχουν αλλά δεν μπορεί με έναν γιατρό να κρατιέται ολόκληρη κλινική η οποία πρέπει να εφημερεύει υποχρεωτικά 365 μέρες τον χρόνο. Δεν μπορεί να μην υπάρχουν ιδανικές συνθήκες υγείας στην ποιο βιομηχανοποιημένη περιοχή της Χώρας μας.
Τα Άτομα με Αναπηρία δεν ανέχονται αυτού του είδους τα παιχνίδια με την υγεία γιατί ξέρουν καλύτερα από όλους τη σημαίνει ΥΓΕΙΑ… γι’ αυτό θα αγωνιστούμε με όλες τις θεμιτές και αθέμιτες δυνάμεις για να έχουμε το αγαθό της υγείας στην περιοχή μας.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΖΩΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…
ΓΙΑΤΙ…;

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011 11:37