Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 21:18

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας ο υφ. Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης

Στην ευρεία αποδοχή της κοινωνίας που έχει η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στο πλαίσιο σε εκδήλωσης

κοπής της βασιλόπιτας που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Γρεβενών της ΝΔ.  Ο κ. Αυγενάκης ανέφερε ότι «τα στατιστικά στοιχεία που υπάρχουν από όλη την Ελλάδα, δείχνουν ότι η αποδοχή του κόσμου στην εφαρμογή του μέτρου είναι θετική, ενώ οι παραβάσεις που έχουν καταγραφεί από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς είναι ελάχιστες».

Μίλησε με θερμά λόγια για την δυνατότητα που έδωσε για πρώτη φορά η κυβέρνηση  ώστε να μπορούν οι Έλληνες της διασποράς να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, και τόνισε ότι «αισθανόμαστε περήφανοι που δώσαμε αυτή την δυνατότητα στους Έλληνες της διασποράς και πιστεύουμε ότι το ίδιο περήφανοι αισθάνονται και αυτοί».

Κάλεσε τους νεοδημοκράτες να βρίσκονται σε εγρήγορση γιατί «το οξυγόνο της νίκης κάποτε τελειώνει και σαν πριν γραμματέας του κόμματος σας λέω βαστάτε γερά, να είμαστε έτοιμοι εάν χρειαστεί να αποκρούσουμε τους λαϊκιστές που προσπαθούν να βρουν τον ρυθμό τους  και να βγουν στους δρόμους».

«Ο αγώνας μας δεν τελείωσε στις εθνικές εκλογές» συνέχισε ο κ. Αυγενάκης, «καταρρίψαμε τον μύθο περί αριστερές και ευαισθησίας και θα κερδίσουμε όταν καταφέρουμε να κυριαρχήσουμε ιδεολογικά στην κοινωνία,  όταν επικρατήσει η ιδεολογία του άξιου, του προκομμένου, του ανθρώπου που παλεύε,ι που διεκδικεί, που αμείβεται και εξελίσσεται με αξιοκρατία».

Τέλος αναφέρθηκε στο Χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας που συγκαταλέγεται σ’ένα από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας και το οποίο ανήκει στον Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης υποσχέθηκε ότι θα ληφθεί μεριμνά για ορισμένα θέματα «που παραμένουν βαλτωμένα εδώ και 1,5 χρόνο στο υπουργείο Περιβάλλοντος» και υποσχέθηκε ότι «θα εξετάσουμε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την βελτίωση του μηχανολογικού  εξοπλισμού του κέντρου».  

 

Το πρωί ο υφυπουργός Αθλητισμού ανέβηκε στην ψηλότερη κορυφή του Χιονοδρομικού κέντρου στα 2125 μέτρα και όπως δήλωσε η θέα και οι εικόνες που αντίκρισε ήταν θαυμάσιες και «θα μεταφέρω αυτήν την σπάνια εμπειρία που ένοιωσα και σε άλλους».

Τέλος, στο σαλέ της Βασίλισσας συναντήθηκε με την διοίκηση του Χιονοδρομικού κέντρου και τον δήμαρχο Γρεβενων Γιώργο Δασταμάνη, ενώ αργά το μεσημέρι επισκέφθηκε τον αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Ιωάννη Γιάτσο.

πηγη:ΣΠΥΡΟς ΚΟΥΤΑΒΑΣ ΑΠΕ ΜΠΕ

                                                                                     

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 21:34