Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2010 14:32

Δ. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ: ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος είναι μια σημαντική υπόμνηση του χρέους που έχουμε όλοι μας, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, να συνειδητοποιήσουμε τους κινδύνους που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας και να δράσουμε ενεργά για την εξασφάλιση ενός μελλοντικά βιώσιμου περιβάλλοντος.

Η οικολογική συνείδηση και η αγάπη για το περιβάλλον, όμως, θα πρέπει να μας χαρακτηρίζει όλο το χρόνο, και όχι μόνο σήμερα.

Εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία που μας δίνει η σημερινή μέρα ενημερώνουμε όλους τους Δημότες ότι απαγορεύεται η ανεξέλεγκτη ρίψη σκουπιδιών, μπάζων ή άλλων ογκωδών αστικών απορριμμάτων σε οποιοδήποτε περιοχή της πόλης, απαγορεύεται η ρίψη οποιονδήποτε χάρτινων συσκευασιών στους κάδους απορριμμάτων, καθώς καιη ρίψη απορριμμάτων σε γεμάτους κάδους.

Ο Δήμος Σιάτιστας συνεχίζει με επιτυχία για δεύτερη χρονιά την ανακύκλωση χαρτιού, με τους ειδικούς μπλε κάδους ανακύκλωσης χαρτιού, που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της Σιάτιστας και των Δημοτικών Διαμερισμάτων, ενώ πριν λίγους μήνες τοποθετήθηκαν και ειδικοί κίτρινοι κάδοι για την ανακύκλωση γυαλιού.

Η ανακύκλωση είναι δείγμα κοινωνικής και περιβαλλοντικής συνείδησης, είναι πράξη ευθύνης για όλους.  Ας την στηρίξουμε γιατί έτσι προστατεύουμε το περιβάλλον και βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής μας.

Με την ανακύκλωση συνεισφέρουμε στην εξοικονόμηση ενέργειας και επενδύουμε σ’ ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2010 14:33