Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2010 10:09

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΔΝΤ - ΕΕ

Νέοι – Νέες – Εργαζόμενοι/ες – Άνεργοι/ες - Μικροεπαγγελματίες – φτωχοί Αγρότες/ισες

Οι δυνάμεις του κεφαλαίου αξιοποιούν την κρίση και επιχειρούν βίαιη ληστρική επιδρομή στα  δικαιώματά μας. Η πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση -σε αγαστή συνεργασία με τη Ν.Δ και το ΛΑΟΣ- στοχεύει ν' αρπάξει ότι κατακτήσαμε με αγώνες ενός αιώνα. Να οδηγήσει σε απόλυτη φτώχεια μεγάλο ποσοστό του λαού.

Θα τους αφήσουμε να λεηλατήσουν την ζωή μας; Θα τους επιτρέψουμε να επιβάλλουν συνθήκες κοινωνικού μεσαίωνα για τα παιδιά μας; Θα ανεχτούμε  να πλουτίζουν από τον ιδρώτα και το αίμα μας οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι και οι μεγαλέμποροι; Θα περιμένουμε την σφαγή μας ξαπλωμένοι στον καναπέ με το τηλεκοντρόλ της ΤV στο χέρι; Θα συνεχίσουμε να αναθέτουμε τις αγωνίες μας στους γραφειοκράτες συνδικαλιστές -γνωστά κομματόσκυλα-, που το μόνο που τους απασχολεί είναι το βόλεμά τους; Αυτούς που βάζουν πλάτη στις κυβερνητικές επιλογές για να σώσουν το τομάρι τους (αργομισθίες, έμμισθες θέσεις στον κρατικό μηχανισμό και το συνδικαλιστικό κίνημα); Θα αρκεστούμε στις φιλότιμες προσπάθειες των συναγωνιστών του ΠΑΜΕ που η κομματική του περιχαράκωση  και η άρνηση της ενότητας στην δράση μικραίνει την αντίσταση μας;

Εμείς λέμε όχι και καλούμε κάθε νέο και νέα, κάθε τίμιο εργάτη – εργάτρια - έμπορο - αγρότη να αντισταθούν. Αν ενωθούμε μπορούμε να ανατρέψουμε  αυτή την αντιλαϊκή πολιτική. Να πούμε ως εδώ  σε κυβέρνηση ΔΝΤ - ΕΕ.

Προϋποθέσεις για να νικήσουμε στον αγώνα μας είναι:

1. Να πιστέψουμε στην δύναμη του δίκιου μας, εμείς κινούμε τις μηχανές, εμείς παράγουμε και χωρίς εμάς δεν μπορεί να υπάρξει κανένα οικονομικό κοινωνικό σύστημα.

2. Να κλείσουμε  τα αυτιά στις σειρήνες της υποταγής. Τους πληρωμένους κονδυλοφόρους των  ΜΜΕ προπαγανδιστές του μονόδρομου που εξυπηρετεί τα αφεντικά τους.

3. Να οργανώσουμε ενωμένο - μαζικό - ταξικό κίνημα ανατροπής του προγράμματος σταθερότητας (μνημόνιο).

4. Να πάρουμε στα χέρια μας την υπόθεση του αγώνα για ένα πολιτικοποιημένο ταξικό κίνημα ανατροπής που θα στηρίζεται στις δυνάμεις του και όχι στα παιχνίδια του κάθε γραφειοκράτη. Κανείς γραφειοκράτης δεν μπορεί να αποφασίσει για την ζωή μας. Να μην το επιτρέψουμε.

Με στόχο την οργάνωση του αγώνα
Σας καλούμε στην ανοιχτή συνέλευση
ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΝΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 7.00 μμ.

Εμπρός για την γέννηση ενός πόλου αφύπνισης, που θα πιέσει για την ενωτική δράση όλων όσων αποφασιστικά αντιτάσσονται στην αντεργατική λαίλαπα και τους εκφραστές του.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2010 10:15