Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 01 Ιουνίου 2010 15:06

ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

altΜε 23 αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας συμμετείχε ο σύλλογος της πόλης μας Μακεδονική Δύναμη, στο αγωνιστικό σεμινάριο του ολυμπιακού αγωνίσματος tae-kwon-do, το οποίο διεξήχθει στην πόλη των Τρικάλων από τον τοπικό σύλλογο Σ.Ο.Α.Τ.

Στο σεμινάριο δίδαξε ο Κορεάτης προπονητής, κύριος Λιμ Σου Χακ και συμμετείχαν 10 σύλλογοι με 150 αθλητές από την κεντρική Ελλάδα. Σκοπός του σεμιναρίου, στην κρίσιμη αυτή ηλικία των 10 – 13 ετών, ήταν η ανταλλαγή αγωνιστικών πληροφοριών, η εξειδίκευση τεχνικών στοιχείων του αγωνίσματος, η βελτίωση των αθλητών, η εμψύχωση και τόνωση του ηθικού και της αυτοπεποίθησής τους τόσο σε συνθήκες προπόνησης όσο και σε αγωνιστικές.

Παράλληλα, ήταν μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσουν καλυτέρα συναθλητές τους με τους οποίους έχουν ήδη βρεθεί ΄΄ αντιμέτωποι ΄΄ ή όχι, δίνοντας έτσι στα παιδιά να καταλάβουν πως εκτός τερέν μπορούν όλοι να είναι και φίλοι. Εξάλλου το tae-kwon-do, όπως και όλα τα αθλήματα προάγουν την ευγενή άμιλλα, άλλωστε προτεραιότητα και υποχρέωση των συλλόγων είναι να μυήσουν τα παιδιά μας σε αυτές τις αξίες.

Ο σύλλογος Μακεδονική Δύναμη προσπαθώντας συνέχεια να δίνει τις καλύτερες ευκαιρίες στους αθλητές του, με στόχο την εμπλούτιση των εμπειριών τους αλλά και την ανάπτυξη του αγωνίσματος, ήταν για μια ακόμη φορά παρόν.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Ιουνίου 2010 15:13