Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 01 Ιουνίου 2010 10:35

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΚΑ

altΚάθε εκλογική διαδικασία, ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα, σίγουρα αποτελεί σπουδαίο γεγονός για το χώρο στον οποίο διεξάγεται. Για τη Νέα Δημοκρατία, σε μία σημαντική καμπή που σηματοδοτείται από ένα Νέο, δυναμικό, αταλάντευτο ξεκίνημα οι ανοιχτές εσωκομματικές διαδικασίες που διεξήχθησαν και ολοκληρώθηκαν σε άκρως πολιτισμένο και δημοκρατικό κλίμα, σίγουρα φέρουν την σπουδαιότητά τους.  Οι νομαρχιακές και τοπικές επιτροπές της Νέας Δημοκρατίας με την νέα τους σύνθεση, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών, καλούνται, καλούμαστε να αναλάβουμε αμέσως το μέρος του αγώνα που μας αναλογεί. Για να καλύψουμε το όποιο κενό, για να ανοίξουμε τις Νέες προοπτικές, για να δημιουργήσουμε νέες συνθήκες στο Νέο Δρόμο της Νέας Δημοκρατίας. Στον αγώνα όμως και την προσπάθεια αυτή απαραίτητη είναι η στήριξη και η ενεργός συμμετοχή του κάθε ενός μέλους και φίλου του κόμματος της Ν.Δ. Καμία δύναμη δεν περισσεύει, κανένας δε θα πρέπει να μείνει αμέτοχος. Οι συνθήκες και το κρίσιμο σκηνικό που επικρατεί, σε μία γενική βάση, το επιβάλλουν.

Το αποτέλεσμα της εσωκομματικής διαδικασίας για την ανάδειξη του Προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής στο Ν. Κοζάνης, με κατέταξε στην πρώτη θέση.

Ευχαριστώντας, πρώτιστος, όλα τα μέλη της Ν.Δ που μου εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους, οφείλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους συνυποψήφιους μου για τον έντιμο, υπεύθυνο, διακριτικό μεν αλλά δυναμικό τους αγώνα. Το κόμμα και ο αρχηγός του Αντώνης Σαμαράς μας θέλει  ενωμένους, συνεργάσιμους, αποφασιστικούς και αποτελεσματικούς.  

Η εκλογική διαδικασία ήταν το ¨εύκολο¨ κομμάτι της προσπάθειας στην οποία συνειδητά και υπεύθυνα αποφασίσαμε να συμμετέχουμε. Τα δύσκολα και ουσιαστικά είναι μπροστά μας και για αυτό αναλαμβάνουμε άμεσα δράση. Για νέα οργανωτική δομή του κόμματος, για πιστή υπηρέτηση αρχών και αξιών και για άνοιγμα στην κοινωνία.

Η ανάδειξή μου στην Προεδρία της ΝΟΔΕ με το ποσοστό του 45% εκτός από την ικανοποίηση που μου δίνει  και την ευθύνη με την οποία επωμίζομαι, μεταφράζεται και σε διαχρονική αναγνώριση της πορείας μου τόσο στην πολιτική, στο κόμμα όσο και στο συνδικαλιστικό πεδίο από το οποίο προσφάτως αποχώρησα. Περισσότερο έμπειρος και κατασταλαγμένος μέσα από την μακροχρόνια και συνεχή δραστηριότητά  μου στην πολιτική και στο μεγαλύτερο σωματείο εργαζόμενων της ΔΕΗ, μπορώ πλέον να βάζω, μαζί σας, τους στόχους και τον προγραμματισμό της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ στο Νομό Κοζάνης.

Σας ευχαριστώ και καλώ τον κάθε έναν ξεχωριστά αλλά και όλους μαζί, να αρχίσουμε από σήμερα να χτίζουμε το αύριο της Νέας, Νέας Δημοκρατίας.

Γιάννης Δίκας
Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε  Κοζάνης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Ιουνίου 2010 10:48