Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 28 Μαϊος 2010 14:49

ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΔΑΠμεΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

altΣτο κέντρο διημέρευσης και απασχόλησης ατόμων με αναπηρία βρέθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Κοζάνης, την Πέμπτη 27 Μαΐου 2010, η κινητή οδοντιατρική μονάδα των Γιατρών του Κόσμου, όπου πραγματοποίησε προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο στα μέλη του ΚΔΑΠμεΑ.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας «θεωρούμε αυτή την επίσκεψη ιδιαίτερα σημαντική καθώς οι «Γιατροί του Κόσμου» προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους. Αξίζει να τονίσουμε την σημασία του εθελοντισμού ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, όταν πολλοί συμπολίτες μας αποκλείονται από ορισμένες υπηρεσίες και αγαθά. Υπάρχουν λοιπόν οργανώσεις όπως οι «Γιατροί του Κόσμου» και η Πανελλήνια Εθελοντική Οργάνωση Αγωγής Υγείας « Αλληλεγγύη Υγείας», που προάγουν την έννοια της προσφοράς και του εθελοντισμού με τον καλύτερο τρόπο».

Ο κ. Θεοκλής Πιέρρος, εθελοντής στους «Γιατρούς του Κόσμου», εξήγησε πως «η οργάνωση αποτελείται από χιλιάδες γιατρούς-μέλη, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην οδοντιατρική και την οφθαλμολογική μονάδα, τη μονάδα ψυχολογικής στήριξης, καθώς και στη μονάδα στήριξης εξαρτημένων ατόμων, οι οποίες περιοδεύουν ανά την Ελλάδα και τον κόσμο βοηθώντας ανθρώπους που έχουν ανάγκη».

Η επίσκεψη των γιατρών πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Κοζάνης με την Πανελλήνια Εθελοντική Οργάνωση Αγωγής Υγείας « Αλληλεγγύη Υγείας» και τους Γιατρούς του Κόσμου, έπειτα από την επιτυχημένη διεξαγωγή του σεμιναρίου πολιτικής προστασίας και Α΄ Βοηθειών. Παρόμοιες επισκέψεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν και σε άλλα σχολεία του Δήμου.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Μαϊος 2010 15:01