Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 28 Μαϊος 2010 12:51

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

altΠανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων στη 13η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Πτολεμαϊδας οι πύλες της οποίας άνοιξαν την Πέμπτη το απόγευμα στο χώρο της λαϊκής αγοράς με τη συμμετοχή πλήθους επισκεπτών.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν 25 παραγωγοί-μέλη του Ανθοκομικού Συνδέσμου Βορείου Ελλάδας με μια μεγάλη ποικιλία φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Εγκαινιάζοντας την έκθεση ο δήμαρχος Πτολεμαϊδας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα πορεία του θεσμού που ενισχύει την οικολογική συνείδηση, ενώ απηύθυνε μια ενδιαφέρουσα πρόταση στους πολίτες να συνεργαστούν με το δήμο, ώστε με τις κατάλληλες παρεμβάσεις που θα χρηματοδοτηθούν από το δήμο σε ακάλυπτους, μπαλκόνια και αυλές να πρασινίσει όλη η πόλη.

«Η ανθοκομική έκθεση προσελκύει τους ευαίσθητους ανθρώπους που νοιάζονται για το περιβάλλον. Για ένα λόγο παραπάνω στην Πτολεμαϊδα που η εκμετάλλευση του εδάφους για την παραγωγή ενέργειας είναι μια πραγματικότητα εδώ και χρόνια, η ανθοκομική είναι μια ακόμα ευκαιρία να δείξουμε την ευαισθησία μας και ένα άλλο πρόσωπο της Πτολεμαϊδας» τόνισε ο κ. Τσιούμαρης, ο οποίος έκανε λόγο για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να φέρουν στην έκθεση οι γονείς τα παιδιά τους για να αγαπήσουν το πράσινο. Επίσης, ο κ. Τσιούμαρης αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία του θεσμού που ξεκίνησε 13 χρόνια πριν από το Χρύσανθο Ταϊρίδη και τον συνέχισαν όλοι οι επόμενοι αντιδήμαρχοι έως το σημερινό Απόστολο Καϊδη.

Στόχος μας είναι η μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση των δημοτών επισήμανε στο χαιρετισμό του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Απόστολος Καϊδης.

Όσο για τους επισκέπτες μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το υπέροχο θέαμα των πολύχρωμων λουλουδιών, κατακλύζοντας όλους τους χώρους.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι τη Δευτέρα 31 Μαΐου.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Μαϊος 2010 13:05