Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 06 Μαϊος 2010 11:30

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ Π. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ

Η ομιλία έχει ως εξής:

“Καλωσορίζω μαζί με εσάς, και την Επιχειρηματική Αποστολή των Αζέρων Επιχειρηματιών, που μας τιμούν αυτές τις ημέρες με την παρουσία τους στο Νομό μας, και ιδιαιτέρα σήμερα στο εγκαίνια της 5ης «Ανθοκομικής έκθεσης και Ειδών Κήπου» που ανοίγει τις πύλες της, παράλληλα με τη 3η έκθεση «Εικαστικών Τεχνών Ν. Κοζάνης». Το Επιμελητήριο Κοζάνης μαζί με το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, διοργάνωσαν και φέτος, για πέμπτη συνεχή φορά,  αυτό το ετήσιο ανοιξιάτικο «ραντεβού», των παραγωγών και εμπόρων των συναφών ειδών, με το κοινό της περιοχής μας.  

Η εκθεση, ως θεσμός γενικότερα, αποτελεί ένα από τα πλέων δυναμικά μέσα προβολής και προώθησης των επιχειρήσεων. Η φιλοσοφία αυτή, πιστεύουμε πως αποτελεί συνείδηση των παραγωγών και εμπόρων που βρίσκονται και φέτος εδώ. Άλλωστε, ο στόχος μας ως διοργανωτές, δεν είναι απαραίτητα ο ποσοτικός αριθμός των εκθετών, αλλά η αποτελεσματική προβολή των Τοπικών Επιχειρήσεων - ιδιαίτερα σε αυτή τη μεταβατική εποχή, που βρίσκετε η Χώρα μας. Για αυτό το λόγο, εδώ θα συναντήσετε τοπικούς κυρίωςαπό την ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας μας - επιχειρηματίες και εμπόρους. Αυτή την Πολιτική κρατάει το Επιμελητήριο Κοζάνης και κατ΄ επέκταση και το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, χρόνια τώρα! Αναβαθμισμένη από πλευράς διοργάνωσης και έχοντας πάντα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, ανοίγει τις Πύλες της φέτος η έκθεση αυτή, παράλληλα με την 3η Έκθεση Εικαστικών Τεχνών Ν. Κοζάνης.

Οι ντόπιοι καλλιτέχνες, επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά, με την παρουσία τους εδώ, την καλλιτεχνική ευαισθησία και ενασχόληση του Τοπικού πληθυσμού, αναδεικνύοντας την πτυχή της Κοινωνίας μας, που χαρακτηρίζεται από ψυχική καλλιέργεια, δημιουργική δύναμη και αισθητικές αναζητήσεις. 

Πριν κλείσω, θα ήθελα να αναφερθώ στην επίσκεψη των Αζέρων Επιχειρηματιών, που γίνετε με αφορμή την Ανθοκομική Έκθεση.
Με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κοζάνης, καθώς και την Τεχνική Στήριξη του Βαλκανικού Επιχειρηματικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, προγραμματίστηκε η επίσκεψη της Επιχειρηματικής Αποστολής από το Αζερμπαϊτζάν, από 4 – 9 Μαΐου 2010 στη Κοζάνη.
Εν όψει αυτού η Επιχειρηματική Αποστολή, την οποία συντονίζει η Εμπορική μας Ακόλουθος, η κα. Μεζερίδου Όλγα, περιλαμβάνει 13 Επιχειρηματίες από τους παρακάτω τομείς Επιχειρηματικού ενδιαφέροντος :

Τομέας Μαρμάρου, Τομέας Τροφίμων, Τομέας Αγροτικών Μηχανημάτων – Εξοπλισμός Κήπων, Τομέας Γούνας και Κατασκευαστικό Τομέα. Οι Αζέροι Επιχειρηματίες, θα επισκεφθούν αντίστοιχες Παραγωγικές Επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας, ανάλογα με το αντικείμενο δραστηριότητάς τους.

 
Αμέσως μετά τα εγκαίνια θα μας κρατήσει συντροφιά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Κοζάνης «Η ΠΑΝΔΩΡΑ» - και να ευχαριστήσω το Δήμο Κοζάνης και το Δήμαρχο κ. Λάζαρο Μαλούτα, για αυτή τους τη συνεργασία - καθώς επίσης τον Γ. Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας κ. Γιώργο Κίρκο και το Νομάρχη Κοζάνης κ. Γιώργο Δακή, για την ευγενική τους χορηγία στην έκθεση αυτή”.
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Μαϊος 2010 11:34