Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010 10:35

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Α.Δ.Ε.Δ.Υ ΚΟΖΑΝΗΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Το Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. του  Ν. Κοζάνης σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης καλεί όλους τους Εργαζόμενους τους Νέους και τις Νέες τους Άνεργους και τους συνταξιούχους στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς το Σάββατο 1 Μαίου 2010 στις 9:30 π.μ., στην Πλατεία Νίκης στην Κοζάνη (κεντρική πλατεία). 

Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους και την ελληνική κοινωνία μπροστά σε μια πρωτόγνωρη επίθεση στα βασικά και θεμελιώδη κοινωνικά δικαιώματά μας.

Οι εργαζόμενοι, ο καθένας από εμάς σήμερα καλείται να σταθεί ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές.

Να μην επιτρέψουμε την κατεδάφιση των δικαιωμάτων μας, να μπλοκάρουμε τα σχέδιά τους.

Για τις σημερινές κατακτήσεις μας, για τα σημερινά δικαιώματά μας έχουν γίνει μακρόχρονοι αγώνες από τους εργαζόμενους και την κοινωνία με χιλιάδες νεκρούς ήρωες της τάξης μας.

Η συνέχιση του αγώνα ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές στη χώρα μας, στην Ευρώπη αλλά και όλο τον κόσμο, ο αγώνας για κοινωνική δικαιοσύνη είναι ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσουμε τους νεκρούς μας.

Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για την διασφάλιση και διεύρυνση των κοινωνικών, ασφαλιστικών  και εργασιακών μας δικαιωμάτων.

Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για έναν κόσμο δικαιότερο, ειρηνικό, χωρίς φτώχεια και εκμετάλλευση.

Ενώνουμε την φωνή μας με την εργατική τάξη σ’ όλο τον κόσμο που παλεύει ενάντια στον νεοφιλελευθερισμό, τον πόλεμο, τις κοινωνικές διακρίσεις, την ξενοφοβία και τον ρατσισμό!


Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010 10:37