Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010 13:47

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΤΕΙ

altΤα Τμήματα Μηχανολογίας και Βιομηχανικού Σχεδιασμού του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας διοργάνωσαν εκπαιδευτική εκδρομή σε επιχειρήσεις του Συνεργατικού Σχηματισμού Metalmanu.

Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Ραουλοτεχνική Α.Β.Ε.Ε και ΑΣΤΗΡ Μεταλλικές Κατασκευές Α.Ε όπου τους έγινε ξενάγηση στους χώρους των επιχειρήσεων από τον Γενικό Δ/ντή κ. Ιωάννη Τσιμηνάκη και επίδειξη της κατεργασίας κατασκευής ράουλων και μεταλλικών κατασκευών. Εντυπωσίασαν τόσο ο σύγχρονος εξοπλισμός όσο και οι γραμμές παραγωγής. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την ΤΕΚ ΕΠΕ, Εταιρεία Μεταλλικών Κατασκευών στον Περδίκα Πτολ/δας των αδελφών Λούσιου. Έγινε ξενάγηση και επίδειξη από τον κ. Βαβούρα Στέργιο Βιομηχανικό Σχεδιαστή του βαρέως εξοπλισμού της επιχείρησης, η οποία είναι από τις μεγαλύτερες του είδους στην Ελλάδα, με σημαντικά έργα στο εσωτερικό καθώς στο εξωτερικό. Εντυπωσίασε το κινητό μηχάνημα παρασκευής μπετόν, παγκόσμια πατέντα της επιχείρησης, το οποίο κατασκευάζεται εξολοκλήρου στην επιχείρηση και εξάγεται σε όλο τον κόσμο.Οι φοιτητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ενημέρωση και την ανάγκη για περαιτέρω επισκέψεις σε σημαντικές βιομηχανίες της χώρας και του εξωτερικού μιας και έτσι έρχονται σε επαφή με την παραγωγή την οποία σύντομα θα τους ζητηθεί να υπηρετήσουν.

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010 13:56