Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 12:44

ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο 8ο Γυμνάσιο Κοζάνης"

Οι άνθρωποι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ολόκληρη τη σχολική κοινότητα του 8ου Γυμνασίου Κοζάνης, μαθητές και μαθήτριες, γονείς και κηδεμόνες, καθηγητές/τριες και τη

Διεύθυνση για τη συγκέντρωση ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ ένδυσης για παιδιά εφηβικής ηλικίας, στηρίζοντας τον Κοινωνικό Χώρο Ανταλλαγής και Επανάχρησης της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Κοζάνης στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων, η οποία πραγματοποιήθηκε 19-28 Νοεμβρίου 2022.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης και στους εργαζόμενους/ες της, οι οποίοι/ες στήριξαν τη συγκεκριμένη δράση, όπως εξάλλου έχουν κάνει και στο παρελθόν σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται.

Πιστεύοντας πως δεν υπάρχει πιο όμορφη έκφραση αλληλεγγύης από αυτήν που εκφράζεται από παιδιά σε παιδιά, ευχόμαστε η κίνηση αυτή του 8ου Γυμνασίου Κοζάνης, να αποτελέσει παράδειγμα, αλλά και αφορμή και για άλλες παρόμοιες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.  

Θυμίζουμε ότι ο Κοινωνικός Χώρος Ανταλλαγής και Επανάχρησης της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, αποτελεί τον μοναδικό χώρο της πόλης, που συγκεντρώνει και χαρίζει ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης (κλινοσκεπάσματα, σκεύη, παιχνίδια, βιβλία κ.α.), σε μεμονωμένους ανθρώπους και οικογένειες της ευρύτερης περιοχής μας, σε κοινωνικές δομές, αλλά και όπου καταστεί ανάγκη, όπως μετά από φυσικές καταστροφές κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

www.arsiskozanis.blogspot.gr 

www.facebook.com/Arsis.Kozanis 

www.instagram.com/arsiskozanis  

www.youtube.com/ArsisKozanis