Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 09:27

ΑΣΕΠ 7Κ/2020. Ξεκινούν οι αιτήσεις για προσλήψεις στο Εθνικό Τυπογραφείο

Προκήρυξη ΑΣΕΠ 7Κ/2020 για πρόσληψη προσωπικού ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ στο Εθνικό Τυπογραφείο

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 7Κ/2020 – ΦΕΚ Τεύχος Α.Σ.Ε.Π. 38/23.09.2020
Πλήρωση με σειρά προτεραιότητας είκοσι δύο (22) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο
 (Προεδρία της Κυβέρνησης)

7Κ/2020 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας είκοσι δύο (22) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο

Οι θέσεις της ως άνω Προκήρυξης ΑΣΕΠ 7Κ/2020

Α ́ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), μία (1) θέση.
Κλάδου/Ειδικότητας ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.

Β ́ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), δώδεκα (12) θέσεις.
Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΤΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ – ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΩΝ) και ΤΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΦΩΤΟΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΩΝ).

Γ ́ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), εννέα (9) θέσεις.
Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΔΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ – ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΩΝ) και ΔΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΦΩΤΟΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΩΝ).

 

Προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων από 9 Οκτωβρίου 2020 έως 26 Οκτωβρίου 2020ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΛΑΔΩΝ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ:

Η γενική αρμοδιότητα του Εθνικού Τυπογραφείου συνίσταται στην έκδοση και κυκλοφορία της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως καθώς και στην κάλυψη των εκτυπωτικών αναγκών των δημοσίων υπηρεσιών.

Οι κατωτέρω ειδικότητες έχουν κύριο αντικείμενο απασχόλησης:

ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ: Σχεδιασμό – υλοποίηση Βάσεων Δεδομένων, ανάλυση και υλοποίηση προγραμμάτων – εφαρμογών σε αντικειμενοστραφείς γλώσσες προγραμματισμού. Μέριμνα για την εφαρμογή των αναγκαίων πολιτικών ασφάλειας των εφαρμογών του Πληροφοριακού Συστήματος και προστασίας των δεδομένων τους.

ΤΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ – ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΩΝ) και ΔΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ – ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΩΝ): Εκτύπωση και βιβλιοδεσία διαφόρων εντύπων και λοιπών εργασιών με χρήση μηχανημάτων προηγμένης τεχνολογίας (ψηφιακά και offset).

ΤΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΦΩΤΟΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΩΝ) και ΔΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΦΩΤΟΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΩΝ): Τεχνική επεξεργασία, ποσοτική και ποιοτική, της δημοσιευτέας ύλης των Φύλλων της Εφημερίδας της Κυβέρνησης (Φ.Ε.Κ.) και των λοιπών προς εκτύπωση / έκδοση εργασιών (φωτοστοιχειοθέτηση, ηλεκτρονική σελιδοποίηση διαμόρφωση και τεχνική επεξεργασία εργασιών), με χρήση ιδίως των προγραμμάτων InDesign, Photoshop και Illustrator.

Οι διοριστέοι των ειδικοτήτων ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΤΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ – ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΩΝ), ΤΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΦΩΤΟΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΩΝ), ΔΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ – ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΩΝ) και ΔΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΦΩΤΟΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΩΝ), θα απασχοληθούν και στις δύο βάρδιες λειτουργίας του Εθνικού Τυπογραφείου (είτε στην πρωινή, είτε στην απογευματινή)

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 9 Οκτωβρίου 2020 ημέρα Παρασκευή και λήγει στις 26 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 09:29