Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010 10:31

«Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» - ΘΕΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΙΝ.ΕΠ. ΠΑΣΟΚ

altΠραγματοποιήθηκε επιτυχώς το Σάββατο (17.04.2010) στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης σεμινάριο επιμόρφωσης στελεχών του ΠΑΣΟΚ, με θέμα: «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΗΣ». Φορέας υλοποίησης του σεμιναρίου ήταν το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ.) του ΠΑΣΟΚ. Το σεμινάριο συντόνισε ο κ. Ανδρέας Οικονόμου, καθηγητής ψυχολογίας της ΑΣΠΑΤΕ και μέλος του Συμβουλίου Επιμόρφωσης Α΄ Θεσσαλονίκης.

Το σεμινάριο αυτό αποτελεί συνέχεια μιας σειράς επιμορφωτικών σεμιναρίων με γενικό τίτλο «Πολιτική Επιμόρφωση Στελεχών» και το παρακολούθησαν στελέχη (φίλοι και μέλη το ΠΑΣΟΚ) από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Σημειωτέον δε ότι, πριν από την έναρξη των εργασιών του σεμιναρίου, διεξήχθη διάλογος και ανταλλάχθηκαν απόψεις για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και για την αποτελεσματικότερη λειτουργία και δράση του ΙΝ.ΕΠ. στην περιφέρειά μας. alt

Το ΙΝ.ΕΠ. πιστό στο τρίπτυχο «ενημερώνομαι - συμμετέχω - αποφασίζω», με συνέπεια και υπευθυνότητα υπηρετεί το αξίωμα: Ενεργός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης.

Η διαδικασία επιμόρφωσης και οι κύκλοι διαλόγου θα συνεχιστούν προγραμματισμένα, με εξειδικευμένα θέματα, που απασχολούν τους πολίτες και αφορούν την Περιφέρειά μας.

Τομέας Επιμόρφωσης Π.Ε. ΠΑΣΟΚ Δυτ. Μακεδονίας
Συμβούλιο Επιμόρφωσης Ν. Κοζάνης

 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010 10:40