Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 09:21

Το ΔΣ του παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρικινικής Εταιρίας Π.Ε. Κοζάνης

Εναρξη λειτουργίας του παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας  - Ν. Κοζάνης. Πρόεδρος, ορίζεται

ο κος Παπαθανασίου Ι. Όμηρος - Χειρουργός Οδοντίατρος, DipDS, Αντιπρόεδρος ο κος Φούντογλου Αναστάσιος – Νεφρολόγος, Γραμματέας η κα Γιαννοπούλου Ευδοξία -ΤΕ Νοσηλεύτρια, Υποδιευθύντρια Νοσηλευτικής, Ταμίας η κα Δημητριάδου Αθηνά – Ψυχολόγος και Μέλη οι κ.κ.: Κρυσταλλίδου Θεοπίστη – ΤΕ Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, Ταργοντσίδου Αλεξία - ΤΕ Βρεφονηπιοκόμος και Κοκολιού Χρυσάνθη – Χειρουργός Οδοντίατρος.
Μεγάλη μας τιμή η εμπιστοσύνη που μας δείχνει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία να την εκπροσωπήσουμε στο Νομό μας σχετικά με τον αντικαρκινικό αγώνα που δίνει η ίδια τα τελευταία 60 και πλέον χρόνια.

Η ΕΑΕ είναι ένα σωματείο που απαρτίζεται από άτομα που δίνουν στο διπλανό τους και τον φροντίζουν χωρίς αντάλλαγμα  προσφέροντας απλόχερα όσα έχουν στο «δισάκι της ψυχής τους» με μόνη αμοιβή και ευχαρίστησή τους την προσφορά. Τέτοιο σωματείο λοιπόν από το ξεκίνημα του αποτέλεσε η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία με ειδική μέριμνα, την Πρόληψη και Εγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου. Η ενημέρωση όλων των Ελλήνων για την πρόληψη του καρκίνου και οι τρόποι και μέθοδοι έγκαιρης διάγνωσης του έγινε καταστατική υποχρέωση, όπως και διδαχή των Λειτουργών Υγείας με συστηματικά μαθήματα και κατανοητές απλές ομιλίες προς το κοινό σε πανελλήνια κλίμακα.

Εμπνευσμένοι άνθρωποι οδήγησαν το πλήθος εθελοντών να προσφέρουν όλη τη δύναμη που χρειαζόταν, ώστε σήμερα μετά από πενήντα χρόνια η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία να έχει κερδίσει την αναγνώριση και καταξίωση στον Ελληνικό και Διεθνή χώρο για τον Αντικαρκινικό Αγώνα που διεξάγει.
Τα 115 παραρτήματα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σε όλες τις πόλεις του Ελληνικού χώρου μαζί με το Εθελοντικό Σώματα μέλη και τις ομάδες φίλων του Παραρτήματος, αποτελούν τη μεγάλη δύναμη της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για τη δημοσιοποίηση και προβολή της Στρατηγικής Πολιτικής, του πολυσχιδούς έργου της  Πρόληψης και Έγκαιρης Διάγνωσης του καρκίνου και της Φροντίδας και Φιλοξενίας των Καρκινοπαθών σε Αποθεραπεία.

Απευθύνουμε λοιπόν δημόσιο κάλεσμα σε όποιον συνάνθρωπο θέλει να προσφέρει, ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας, επαγγελματικής ιδιότητας ή Δημοτικού διαμερίσματος, να συμμετέχει σε αυτόν τον αγώνα κατά του καρκίνου συντροφιά με το παράρτημα.

Από σήμερα έχει ανοίξει και η σελίδα μας στο facebook με ονομασία ‘Ελληνική αντικαρκινική εταιρεία – Παράρτημα Ν. Κοζάνης’ όπου σύντομα θα ενημερώσουμε σχετικά με το πού θα στεγαστεί το παράρτημα και από πότε και πως μπορεί κάποιος να εγγραφεί ως μέλος, ενώ παράλληλα υπάρχει και το link της ΕΑΕ που μπορεί να ενημερωθεί αναλυτικότερα για την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, όποιος το επιθυμεί.

Ας  γίνουμε μαζί  η ασπίδα που θα σταματήσει την εξάπλωση του καρκίνου.
Ας ‘υψώσουμε’ τον τοίχο που θα εμποδίσει την εξάπλωση του.
Ας  γίνουμε η μεγάλη αγκαλιά που θα στηρίξει και θα φροντίσει τον συνάνθρωπο μας που δίνει αυτή τη μάχη.

 Με εκτίμηση
Παπαθανασίου Όμηρος, DipDs
Πρόεδρος του παραρτήματος

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 09:25